Wonder Woman 1984'ün açılış sahnesi yayınlandı

Özgür Deveci 16.12.2020 - 14:07
Patty Jenkins imzasını taşıyan ve Gal Gadot'un başrol olarak yer aldığı Wonder Woman 1984 filminin açılış sahnesi yayınlandı.

1980’lerin Wonder Woman’ının düşmanları Max Lord ve Cheetah yüzleştiği yeni macerasıyla sinema perdelerine geliyor. Gal Gadot'nun canlandırdığı Diana'nın küçüklüğünü izlediğimiz açılış sahnesi, Themyscira'daki bir arenada başlıyor. Açılış sahnesinin yayınlanmasıyla birlikte eleştirmenlerden olumlu puanlar alan film için beklentilerimiz de bir hayli yükseldi. 25 Aralık'ta HBO Max platformunda yayınlanacak olan film, 15 Ocak 2021 tarihinde tüm sinemaseverlerle buluşacak. Patty Jenkins imzasını taşıyan devam filmi HBO Max abonelerine bir ay boyunca ücretsiz olarak sunulacak.

Videonun arka plan müziğine, şöyle bir seslendirme eşlik ediyor: "Bazı günler çocukluğum çok uzakmış gibi geliyor. Diğer günlerde de, onu görür gibi oluyorum. Çocukluğumun sihirli diyarı, sanki yaşanacak çok şeyi olan güzel bir rüya gibiydi ve olacaklardan habersizdim. Şimdi keşke dinleseymişim diyorum. Keşke daha yakından bakıp anlasaymışım. Ama bazen sorun yaşamadan ne öğrendiğinizi anlayamazsınız."

Wonder Woman 1984'ün açılış sahnesi yayınlandı

Wonder Woman 1984'ün açılış sahnesi yayınlandı

Yeni bir Wonder Woman çağı başlıyor. Patty Jenkins imzasını taşıyan filmin başrolünde birinci filmle büyük başarı elde eden Gal Gadot yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Chris Pine, Kristen Wiig, Pedro Pascal, Robin Wright ve Connie Nielsen gibi ünlü isimler yer alıyor. Geoff Johns & David Callaham tarafından senaryosu kaleme alınan filmin yönetici yapımcılığını Rebecca Steel Roven Oakley, Richard Suckle, Marianne Jenkins, Geoff Johns, Walter Hamada, Chantal Nong Vo ve Wesley Coller üstleniyor.

Filmin müzikleri ise, Dunkirk, Interstellar ve The Lion King filmlerinden tanıdığımız Oscar ödüllü bestekar Hans Zimmer'a ait. Warner Bros. Pictures ve Atlas Entertainment/Stone Quarry ortak yapımı olan filmin dünya çapındaki dağıtımı ise, Warner Bros. Pictures tarafından gerçekleşecek.

Son olarak filmin Türkçe altyazılı açılış sahnesine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 09:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wonder Woman 1984'ün açılış sahnesi yayınlandı
İlginizi Çekebilir