World of Warcraft 9.2.5 güncellemesi haftaya yayınlanacak

Murathan Özlü 26.05.2022 - 13:37
World of Warcraft 9.2.5. güncellemesi ile uzun zamandır beklenen Horde ve Alliance arasındaki duvarların yıkılması için ilk adım atılacak

World of Warcraft 9.2.5. güncellemesi  31 Mayıs Salı günü Amerika, 1 Haziran Çarşamba günü ise Avrupa sunucularında aktive olacak. Shadowlands'in 9.2 yaması "Eternity's End" geliştirilirken duyurulan ve World Of Warcraft fraksiyon mantığını kökten değiştiren 9.2.5, Shadowlands Sezon 4 ile birlikte gelecek.  Güncelleme ile Horde ve Alliance arasındaki duvarlar, oyun sonu içeriğini kapsayacak şekilde yıkılacak. Bu da, bir Horde oyuncusunun Alliance arkadaşı ile Raid, Dungeon, Rated PVP veya Torghast'a girebileceği anlamına geliyor.

World of Warcraft 9.2.5. güncellemesi fraksiyonlar arasındaki bariyeri zayıflatıyor

Alliance ve Horde oyuncularının parti oluşturup birlikte oyun sonu aktivitelerine katılabilmek için BattleTag veya Real ID üzerinden ekli olmaları ya da oyun içindeki "Community" adında özel topluluklardan birine üye olmaları gerekecek. Cross-Faction özelliği, Heroic Dungeon gibi bazı özel durumları kapsamayacak.

World of Warcraft 9.2.5. güncellemesi
Yeni fraksiyon sistemi, oyuncuların büyük çoğunluğunun beklentisinin aksine Horde ve Alliance arasındaki duvarı tamamen yıkmayacak. Karşıt fraksiyondaki oyuncular, oyun sonu aktiviteleri haricinde (aynı partide olsalar dahi)  "birbirimizi pek sevmiyoruz" şeklinde oynamaya devam edecekler.

Lead Game Designer Ion Hazzikostas, en çok beklenen özelliklerden Cross-Faction Guild sistemine kapıyı kapatmadıklarını ancak teknik olarak şimdilik mümkün olmadığını belirtmişti. Ayrıca Horde ve Alliance'a özel durumları barındıran bazı eski raid ve dungeonlar da bu özelliğin dışında kalacak. Blizzard'ın bu duruma verdiği örnekler arasında Icecrown Citadel, Siege of Boralus ve Trial of The Crusader gibi raid ve dungeonlar yer alıyor.

Shadowlands Sezon 4 yaz sonuna doğru oyuna eklenecek

9.2.5 güncellemesi ile ayrıca oyuna, Azeroth odaklı ve Shadowlands ile Dragonflight eklenti paketleri arasındaki ilk köprüyü atacak bazı görev zincirlerinin de eklenmesi bekleniyor. Dark Iron Dwarf ve Blood Elf ırkları, ırklarına özel görev zincirlerinin sonunda özel  zırh setleri ve kozmetik silahlar edinecekler.

World of Warcraft 9.2.5 güncellemesi haftaya yayınlanacak
9.2.5 yamasının ile birlikte,  Blizarrd'ın "deneysel" olarak tabir ettiği proje, Shadowlands Sezon 4 oyuna eklenecek. Tarihi henüz belli olmayan yeni sezonun yaz sonunda oyuna eklenmesi bekleniyor. Paketin dördüncü sezonuyla birlikte oyunun Mythic+ zindan havuzu baştan aşağı değişecek ve şu 8 zindandan oluşacak:

-Tazavesh: Streets of Wonder (Shadowlands)

-Tazavesh: So’leah’s Gambit (Shadowlands)

-Operation Mechagon: Junkyard (Battle for Azeroth)

-Operation Mechagon: Workshop (Battle for Azeroth)

-Return to Karazhan: Lower (Legion)

-Return to Karazhan: Upper (Legion)

-Grimrail Depot (Warlords of Draenor)

-Iron Docks (Warlords of Draenor)

Sezon 4 ile oyuna yeni raid eklenmeyecek ancak Shadowlands boyunca oyuncuların girdiği 3 raid - Castle Nathria, Sanctum of Domination ve Sepulcher of The First Ones- dönüşümlü olarak aktif olacaklar.  Shadowlands 9.2 Cutting Edge, Ahead of the Curve ve Keystone Master başarımları Sezon 4 aktive olana dek edinilebilecekler.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 04:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.05.2022 15:44
partime veya kurduğum raide asla alliance oyuncu almam şahsen. %90ı tembel, toksik, ciddiyetsiz. m+ yapamazsın kafasına eser çıkar. veya saçma sapan hareketler yapar key yanar. allahtan almama seçeneği eklenmiş yoksa çok kötü olurdu. alliance oyuncu pişmanlıktır.
MK Okuru
MK Okuru 28.05.2022 05:02
Alliance'da "MK Okuru" bizi raid'e veya dungeon party'sine alsa diye yalvarıyordu, bu oyunu tek oynayabilme ümitleri MK Okuru'na bağlıydı. Toxic'in tanımını yaparken kendi toxic oluşunu ifade etmen gerçekten çok komik :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
World of Warcraft 9.2.5 güncellemesi haftaya yayınlanacak
İlginizi Çekebilir