World of Warcraft: Shadowlands ertelendi

Özgür Deveci 2.10.2020 - 12:31
Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen MMORPG oyunu World of Warcraft'ın Shadowlands genişleme paketi ertelendi.

Geliştirici ve yayıncı Blizzard Entertainment, devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu World of Warcraft'ın Shadowlands genişleme paketini erteledi. Erteleme haberi gelmeden önce oyunun normalde 27 Ekim'de çıkması bekleniyordu.

Ancak geliştirici ekip oyunun daha fazla elden geçirilmesi, dengeleme ve oyun sonu deneyimini iyileştirmek için zamana ihtiyaçları olduğunu belirtti. Blizzard, bu ertelemenin 2021'e kalmayacağını, yani bu yıl içerisinde genişleme paketinin piyasaya çıkacağını söylüyorWorld of Warcraft ekibinin yürütücüsü yapımcısı John High tarafından yapılan açıklamanın tam metnine aşağıdan göz atabilirsiniz.

World of Warcraft: Shadowlands ertelendi

World of Warcraft: Shadowlands ertelendi

"WoW topluluğuna,

Shadowlands'in çıkışını bu yılın ilerleyen günlerine ertelediğimizi bilmenizi istedik ve çıkış için doğru ve yeni bir tarih belirleme sürecindeyken, planlardaki bu değişikliği en kısa sürede size bildirmenin önemli olduğunu düşündük. Bu, ekip için inanılmaz derecede zor bir karardı. Çünkü genişlemeyi oynamak istemeniz kadar sizlere sunmaya hevesliyiz. Ama sonuçta, bunun oyun ve oyuncularımız için doğru karar olduğunu düşünüyoruz.

Geçtiğimiz birkaç ay boyunca, Shadowlands'in temel özelliklerini ve oynanışını yineleyerek ve geliştirerek önemli ilerleme kaydettik . Bölgelerin, campaign’lerin, seviye atlama deneyiminin ve anlatmamız gereken hikayenin aslında paylaşmaya hazır olduğu bir noktadayız. Genişlemenin kalbindeki Covenant’lardan büyük heyecan duyuyoruz ve Torghast'ın yeni ve eğlenceli bir WoW deneyiminde şekillenmesini görmek heyecan vericiydi.

Bununla birlikte, her şey bir araya gelmeye başladığında ve geri bildirimlerinizi dinleyip geliştirmeye başladığımızda, daha fazla elden geçirme için biraz daha zamana ihtiyacımız olduğu ve özellikle oyunun sonuyla ilgili olan bazı iç içe geçmiş parçaları dengeleyip yinelemeye ihtiyacımız olduğu ortaya çıktı. Shadowlands, şimdiye kadar oluşturduğumuz en karmaşık genişletmelerden biri ve büyük ilerleme kaydetmiş olsak da, oyun sonunu ayarlama zorluğu, ekibin evden çalışmasıyla daha da arttı.

Blizzard'ın kaliteye bağlılığı vardır. Shadowlands'in özel bir şey olacağına inanıyoruz ve birçoğunuzdan da benzer şeyleri duyduk. Shadowlands'in tam potansiyeline ulaşmasını sağlamak için bu ekstra zamana ihtiyacımız var.

Bu arada 13 Ekim'den itibaren, genişleme paketi için pek çok zemin hazırlayan ve yenilenmiş karakter seviyelendirme sistemini, Exile's Reach'teki yeni oyuncu deneyimini içeren Shadowlands ön yamasını yayınlayacağımızı duyurmaktan heyecan duyuyoruz. bir dizi yeni karakter özelleştirme seçeneği. Shadowlands'in çıkışına yaklaştığımızda, çıkış öncesi etkinliğimiz sırasında Scourge'un yeniden dirilmesine karşı Azeroth'u savunmanız için çağrılacaksınız.

Desteğiniz ve tutkunuz için ve bitiş çizgisine doğru ilerlerken devam eden yardım ve geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz.

Yakında Shadowlands'de görüşürüz,"

John Hight, World of Warcraft'ın Yürütücü Yapımcısı

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 11:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.10.2020 13:39
Hiç gelmesin bıktık artık oynamayanlarda bıktı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.10.2020 16:24
Expansion büyük geldi zaten Ekim ayı erkendi Bfa gibi olacağına 2 ay geciksin Legion gibi olsun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
World of Warcraft: Shadowlands ertelendi
İlginizi Çekebilir