1/3

World of Warcraft Tarihi - Thrall 1

Özgür Yıldız 27.10.2013 - 17:23
Orkların kurtarıcısı
Bu hafta World of Warcraft tarihinde çok önemli bir yere sahip olan Thrall'ın hikayesinin ilk bölümüyle sizlerle olacağız. Hikayede, Ork ırkını özgürleştiren Thrall'ın özelliklerini, nasıl bugün bulunduğu noktaya geldiğini öğreneceksiniz. İyi eğlenceler.

Thrall


World of Warcraft Tarihi - Thrall 1
Unvanları: Dünyanın Bekçisi, Eski Savaş Şefi, Horde’un Savaş Şefi, Ork’ların Kurtarıcısı, Klanların Lordu, Frostwolf Klanı’nın Şefi

Dutoran’ın oğlu olan Thrall (doğum adı Go’el), yeniden kurulan ork Horde’unun savaş şefi ve Kalimdor’daki kızıl toprak Durotar’ın yöneticisiydi. Cataclysm’den önce tüm Horde’un savaş şefi olan Thrall, sonrasında geçici olarak liderliği Garrosh Hellscream’e verdi.

Kişiliği

Thrall’ın halkını ziyaret edenlere karşı sürdürdüğü açık görüşlülüğe rağmen ork’lar, diğer ırklar hakkındaki eski nefretlerini ve önyargılarını bırakmadılar. Halen onun liderliğine saygı duymalarına rağmen, Durotar’dan geçen diğer ırklara sert davranmaktalar. Thrall, sorun yaratanlarla yüz yüze görüşür ve onlara saygı duyar – ta ki onlara daha farklı davranılması gerektiğine karar verene kadar. Suç bile işlemiş olsa, Thrall’ın vereceği en sert ceza, o kişiyi sürgüne göndermektir. Fakat onun liderliği altında birisi onursuz bir hareket yapmış, gereksiz yere kan dökmüş veya –en kötüsü- iblislerle işbirliğine gitmişse, Thrall’ın kuralları bellidir: Doomhammer’la infaz edilecek bir ölüm cezası.

Thrall arkadaşlarına karşı sıcak ve kibar davranır. Özgürce öykü anlatır ve bilgi paylaşır. Misafirperverliğini herkese karşı gösterir, ancak kendisini ziyaret edenlerin, Orgrimmar’ın hayatta kalmasına bir çeşit katkıda bulunmasını ister.  Ziyaret eden avcılar genelde et, Theramore Adası’ndan gelen insan tüccarlar ise bira ve tohum getirirler. Ziyaretçiler Orgrimmar sınırları içerisindeyken Thrall’ın koruması altındadırlar ve onlara karşı herhangi bir tehdit veya şiddete tolerans gösterilmez.

Thrall doğuştan bir liderdir. Nadiren yalnızdır ve savaş esnasında zamanının büyük bir vaktini ordularını yönetmekle geçirir. Tek başına savaşırken zeki taktikler uygular. Güçlü bir şekilde büyüler uygularken, araya yakın dövüş yeteneklerini de katar.

Biyografi diğer sayfada
>>>>>>>>>>>>>>>>