1/2

World of Warcraft Tarihi - Thrall 4

Özgür Yıldız 24.11.2013 - 12:55
Hyjal Dağı Savaşı
Thrall'ın hikayesi devam ediyor. Bu sefer Hyjal Dağı Savaşı'nı bir de Thrall'ın açısından dinleyelim.

Kan Laneti’nin Kaldırılması

Birlikte Barrens’a yozlaşmış Warsong klanının başındaki isim Grom’u bulmaya döndüler. Kalimdor’un iblisler tarafından işgali devam ederken, Thrall Grom’a doğru ilerledi. Bir meteor gibi düşen infernal’lar gökyüzünü aydınlatırken, savaş şefi ve Hellscream’in güçleri arasında efsanevi bir savaş yaşanıyordu. Cairne’in yardımıyle birlikte Thrall, kanla çılgına dönen kaos ork’larını geçmeyi başardı ve ne pahasına olursa olsun Hellscream’e ulaşmayı hedefliyordu. Hellscream’in kıyametkoruyucuları, alevköpekleri ve büyücülerinden sonra Thrall, nihayetinde eski dostuyla karşılaşmayı başardı.

Hellscream Thrall’a, ork şeflerinin iblis’in kanını, onları sonsuza dek Lejyon’un kara yönetimine köle edeceklerini bile bile içtiklerini söyledi. Sinirlenen Thrall, eski dostuna saldırdı. Uzun ve çekişmeli bir dövüşün ardından Thrall, Grom’un ruhunu bir Ruh Taşı’na hapsetmeyi başardı.

Thrall bunun ardından taşı, bir Ritüel Çemberi’ne getirdi. Ork şamanizmi ve elf sihrinin birleşimiyle birlikte şeytani enerji Grom’un sisteminden çıkartıldı. Ne yaptığının farkına varan ve özür dilemeye başlayan Grom, Thrall’a birlikte infernal’ların düşüşüyle açılan kanyonda Mannoroth’la karşılaşmaya gittiler.



Mannoroth’a karşı ilk saldırıyı Thrall başlattı, ancak saldırı bastırıldı. Eğer Grom gücünü toplayıp Mannoroth’u sarsacak bir saldırı yapmasaydı, ölmüş bile olabilirdi. İblis’in kalkanını kırdı ve baltasını karnının derinliklerine sapladı. Bu vuruş pit lord’unu öldürmeye yetiyordu, ancak Mannoroth ölürken, patlayıcı enerjiler de vücudunun önünden yayıldı ve hemen dibindeki Grom’a çarptı. Warsong klanının şefi, ölümcül şekilde yaralanmıştı.  Grom Hellscream ve klanındakilerin gözlerindeki şeytani, kırmızı ışık kalktığında Thrall, Grom’a yaklaştı. Grom Thrall’a, sadece onu değil, tüm ork’ları şeytani yozlaşmadan kurtardığını söyledi.

Devamı diğer sayfada
>>>>>>>>>>>>>>>>>>