World of Warcraft'ta Shadowlands Scourge istilası başladı

Ersin Kılıç 11.11.2020 - 12:09
Blizzard yaptığı açıklama ile World of Warcraft'ta yeni bir oyun içi etkinlik olan Shadowlands Scourge istilasının başladığını duyurdu.

Blizzard yaptığı açıklama ile World of Warcraft'ta Shadowlands Scourge isimli etkinliğin başladığını açıkladı. Yeni oyun içi etkinliğinde Horde ve Alliance'ın kahramanları, lidersiz kalan Scourge'ün Azeroth istilasına karşı duracak. Sylvanas Windrunner'ın Liç Kral'ın Kontrol Miğferi'ni paramparça etmesinin ardından, lidersiz kalan Scourge, Azeroth'un dört bir yanına korku salmaya başladı. Şimdiyse Horde ve Alliance'ın kahramanları, yeni genişleme paketi öncesi etkinliğinde bu tehdidin karşısına çıkacak. Etkinlik, şu andan 23 Kasım tarihindeki Shadowlands çıkışına kadar devrede.

Shadowlands Scourge istilası başladı

Bu iki bölümlük Scourge etkinliği, geçen ay getirilen genişleme paketi öncesi güncellemesine dahil. Güncellemeyle gelen diğer içeriklerse şöyle:

- Yenilenen seviye atlama deneyimi oyuncuları yeni seviye sınırı olan 50'ye taşıyor. Bu seviye sınırı Shadowlands'in çıkışının ardından 60'a yükselecek.

- WoW'un epik bir macerayla tamamen güncellenen yeni oyuncu deneyimi Exile's Reach, yeni ve oyuna dönen oyuncuları temel oyun mekanikleriyle tanıştırıyor.

- Yüzlerce yeni karakter kişiselleştirme seçeneği.

- Yeni seviye sınırlarının desteklenmesi için eşya ve nitelik ayarlamaları

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.11.2020 12:32
#blizzfixtheprice
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.11.2020 07:55
oyunu eskiymiş gibi davranıp kötüleyen çok oluyor ancak hala türünün birincisi ve çok keyifli.tek sıkıntı döviz kurundan ötürü aylık ücretin 120 tl ye yükselmesi:( aslınd a15 yıldır oyunun aylık ücreti 13 euro bi kere bile zam gelmedi universite zamanı aylık ücreti 27tl ye geliyordu)
Kalan Karakter: 300 Gönder
World of Warcraft'ta Shadowlands Scourge istilası başladı
İlginizi Çekebilir