World War Z oyunundan zombilerin coştuğu bir video geldi

Ersin Kılıç 3.04.2019 - 10:44
Anlaşılan ecel terleri dökeceğiz..

Aynı isimli romandan esinlenerek yapılan World War Z isimli video oyunu için yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı. Oyunda akın akın gelen düşmanların gösterildiği bu oynanış videosunun kısa ama bir o kadar da etkili olduğunu söyleyebiliriz. 

World War Z oyunu için yeni bir video yayınlandı

Tıpkı brat Pitt'in başrolde yer aldığı aynı isimli filmde olduğu gibi zombilerin akın akın geldiği, hedeflerine ulaşmak için üst üste çıktıkları oyunun bu videosunda yine zombilere odaklanılmış. 4 kişilik bir co-op oynanışına sahip olan World War Z, bu konuda oyuncuları oldukça zorlayacak gibi de duruyor. Yayınlanan bu yeni videoda zaten zombilerin dinamik bir şekilde hareket ettiklerine de vurgu yapılmış. Yani hedefe gitmek için her seferinde farklı bir yol, davranış sergileyebilecekler.

Swarm Engine isimli grafik motoru ile geliştirilen World War Z'de co-op modu dışında oyuncuların karşı karşıya geleceği farklı bir moda da imza atılacağı belirtiliyor. PvPvZ şeklindeki bu mod, oyuncuları karşı karşıya getirirken aynı zamanda zombilere karşı da mücadele etmelerine olanak sağlayacak. 16 Nisan'da yayınlanacak oyunun bu oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 01:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2019 15:44
Fazla hızlı zombiler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
World War Z oyunundan zombilerin coştuğu bir video geldi
İlginizi Çekebilir