Worms Rumble açık betası başladı

Özgür Deveci 8.11.2020 - 10:11
Team17 tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan aksiyon strateji oyunu Worms Rumble'ın açık betası başladı.

Team17 tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan aksiyon strateji oyunu Worms Rumble'ın açık betası başladı. PlayStation 4 ile PC platformları için açılan beta, 9 Kasım Pazartesi günü TSİ 11:00'a kadar devam edecek. 32 oyunculu Battle Royale ve Deathmatch modları ve çapraz platform desteği ile öne çıkan oyunu PlayStation Store ve Steam platformları üzerinden indirebilirsiniz. Ayrıca oyunun cross-play desteği de bulunuyor. Böylece PlayStation 4 ve PlayStation 5 kullanıcıları, PC sahipleri ile beraber oyunu oynayabilecek.

Açık beta, kulenin bir kısmının dev bir robot solucana dönüştüğü Transforming Towers haritasını, Last Worm Standing ve Last Squad Standing battle royale modlarını ve Deathmatch modunu içeriyor. Silahlar arasında ise, yeni duyurulan Sheep Launcher, Hammerhead, Sentry Turret, Plasma Blaster ve Rocket Shield bulunurken, destek öğeleri arasında Grapple Guns ve Jetpacks yer alıyor.

Worms Rumble açık betası başladı

Worms Rumble açık betası başladı

Worms Rumble; gerçek zamanlı, 32 oyunculuk platformlar arası çarpışmaların gerçekleştiği, hiç oynamadığın bir Worms deneyimidir. PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC platformları için yayınlanacak oyun, gerçek zamanlı savaş sistemi ve çapraz platform desteği ile öne çıkıyor. Oyunun heyecanlı, gerçek zamanlı, arena tabanlı 32 oyunculuk platformlar arası çarpışmaların yer aldığı, daha önce hiç oynamadığınız bir Worms oyunu olacağı söyleniyor. Ölüm Maçı ve Son Kalan Solucan tekli ve ekipli battle royale modları, oyunun çıkışıyla birlikte mevcut olacak. Buna ek olarak deneyim puanı ve oyun ödülleri için sezonluk etkinliklere ve topluluk etkinliklerine ve günlük mücadelelere katılacak, laboratuvarda yeni mekanikleri ve silahları deneyimleyeceksiniz. Her hafta yeni ve eğlenceli oynama seçenekleriyle birlikte yeni ve deneysel oyun modları da ileride oyuna eklenecek.

RTS türündeki aksiyon oyunu Worms Rumble, 1 Aralık 2020 tarihinde PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC platformları için piyasaya çıkacak. Son olarak oyunun battle royale modunun ve yeni arenasının tanıtıldığı videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 01:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.11.2020 17:51
Bu oyunun özelliği ve verdiği eğlence sıra tabanlı olmasında, sanki yeni oyunda bundan uzaklaşılacak gibi. Bakalım nasıl olacak
Kalan Karakter: 300 Gönder
Worms Rumble açık betası başladı
İlginizi Çekebilir