Worms Rumble PS4, PS5 ve PC için duyuruldu

Özgür Deveci 2.07.2020 - 09:41
Team17 tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan aksiyon strateji oyunu Worms Rumble PS4, PS5 ve PC için duyuruldu.

Team17 tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan aksiyon strateji oyunu Worms Rumble PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC için duyuruldu. Oyun, 2020'nin sonlarına doğru piyasaya çıkacak. Gerçek zamanlı savaş sistemi, 32 oyunculu Battle Royale ve Deathmatch modları ve çapraz platform desteği ile öne çıkan oyunun PC sistem gereksinimleri ise henüz açıklanmadı.

Worms Rumble PS4, PS5 ve PC için duyuruldu

Worms Rumble PS4, PS5 ve PC için duyuruldu

Team 17, serinin 25. yıldönümünü kutlamak için yeni bir Worms oyunu duyurdu. PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC platformları için yayınlanacak oyun, 32 oyuncuya kadar gerçek zamanlı savaş sistemi ve çapraz platform desteği ile öne çıkıyor. Worms Rumble heyecanlı, gerçek zamanlı, arena tabanlı 32 oyunculuk platformlar arası çarpışmaların yer aldığı, daha önce hiç oynamadığınız bir Worms oyunu olacak. Ölüm maçı ve ölüme bir Kutsal El Bombası kadar yakın olduğun son kalan solucan modlarında gümbürtüye hazırlanın. Omurgasız rakiplerinin canını yakmak için Bazuka, Pompalı Tüfek ve Koyun Atar başta olmak üzere cephaneliğe eklenen yeni silahları kullanın. Solucanınızı özelleştirin, mücadelelere ve sezonluk etkinliklere katılın ve laboratuvarda yeni oynama şekillerini deneyimleyin.

Ana Özellikler

İlk Gerçek Zamanlı Worms! - Worms Rumble'da tur tabanlı savaş yok. Her tur GERÇEK ZAMANLI! Düşmanların seni atış yağmuruna tutuyorsa sen de onlara karşılık ver!

32 Oyunculuk Platformlar Arası Çok Oyunculu Mod - Konsolda ve PC'de çevrimiçi gümbürtüye hazırlan. Ölüm Maçı ve Son Kalan Solucan tekli ve ekipli battle royale modları, oyunun çıkışıyla birlikte mevcut olacak!

Yeni Şekillerde Oynanabilen Klasik Silahlar - Yeni ve hayranların en sevdiği silahları kuşan!

Etkinlikler, Mücadeleler ve "Laboratuvar" - Ek DP ve ödüller için sezonluk etkinliklere, günlük mücadelelere ve topluluk iş birliklerine katıl ve Laboratuvarda yeni mekanikleri ve silahları deneyimle. Laboratuvar, topluluk olarak SİZLERİN hangi içeriklerin kalıp hangilerinin gittiğine karar verdiğin test etme tesisimizdir.

Oyuncu Özelleştirmeleri - Silah görünümlerini, kıyafetleri, aksesuarları ve ifadeleri satın almak için DP ve oyun parası kazan! Savaş alanında kendi tarzını oluşturmak için farklı kombinasyonlar dene.

Oyunun kapalı betası 15-19 Temmuz 2020 tarihleri arasında PC için düzenlenecek. Betaya katılmak istiyorsanız buradan kayıt yaptırabilirsiniz. Son olarak oyunun yayınlanan duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 13:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Worms Rumble PS4, PS5 ve PC için duyuruldu
İlginizi Çekebilir