Worms Rumble çıkış fragmanı yayınlandı

Özgür Deveci 1.12.2020 - 19:01
Team17 tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan aksiyon strateji oyunu Worms Rumble'ın çıkış fragmanı yayınlandı.

Geliştirici ve yayıncı Team 17, aksiyon strateji oyunu Worms Rumble'ın çıkış fragmanını yayınladı. Oyun, bugün itibariyle PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC platformları için yayınlandı. PlayStation Store üzerinden 109,00 TL fiyat etiketiyle satışa sunulan oyunu, PC'de oynamak istiyorsanız Steam mağazasından 32,00 TL ödeyerek satın alabilirsiniz. Ayrıca oyunun cross-play desteği de bulunuyor. Böylece PlayStation 4 ve PlayStation 5 kullanıcıları, PC sahipleri ile beraber oyunu oynayabilecek.

Worms Rumble, Missile Mall, Portal Park ve Transforming Towers olmak üzere üç harita ve Deathmatch, Last Worm Standing ve Last Squad Standing oyun modları ile piyasaya çıktı. Oyun için önümüzdeki haftalarda ve aylarda ücretsiz ek içerikler ve güncellemeler yayınlanacak. Bunlara ek olarak oyunun PlayStation Plus aboneleri için 4 Ocak 2021 tarihine kadar ücretsiz olduğunu belirtelim.

Worms Rumble çıkış fragmanı yayınlandı

Worms Rumble çıkış fragmanı yayınlandı

Worms Rumble, gerçek zamanlı ve 32 oyuncuya kadar platformlar arası çarpışmaların gerçekleştiği, daha önce hiç deneyim etmediğiniz bir Worms oyunudur. Çılgın Ölüm Maçı ve Son Kalan Solucan modlarında omurgasız rakiplerinin canını yakmak için Bazuka, Pompalı Tüfek ve Koyun Atar gibi hayranların en sevdiği silahları ve cephaneliğe eklenen yeni silahları kullanacaksınız. Ayrıca solucanınızı özelleştirerek mücadelelere ve sezonluk etkinliklere katılacak ve laboratuvarda yeni oynama şekillerini deneyimleyeceksiniz.

Ölüm Maçı ve Son Kalan Solucan tekli ve ekipli battle royale modları, oyunun çıkışıyla birlikte mevcut olacak. Buna ek olarak deneyim puanı ve oyun ödülleri için sezonluk etkinliklere ve topluluk etkinliklerine ve günlük mücadelelere katılacak, laboratuvarda yeni mekanikleri ve silahları deneyimleyeceksiniz. Her hafta yeni ve eğlenceli oynama seçenekleriyle birlikte yeni ve deneysel oyun modları da ileride oyuna eklenecek.

Son olarak oyunun yayınlanan çıkış fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 21:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MonoLog
MonoLog 3.12.2020 08:47
Çocukluğumun oyunu.. Sıra tabanlıdan aksiyon rekabetçi moduna ve yeni nesil furyası battle royale kadar geçiş yaptı.
İlk gün aldım ve deneyimledim.. Tek kelimeyle MUH TE ŞEM!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Worms Rumble çıkış fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir