WoW 5.4 yamasıyla kendinizi kanıtlayacaksınız!

Özgür Yıldız 17.07.2013 - 09:32
Proving Grounds nedir ki?
World of Warcraft'ın yakın zamanda kullanıcılara sunulması beklenen 5.4 yamasıyla birlikte oyuna Proving Grounds adı verilen yeni bir özelliğin ekleneceği ortaya çıktı.

Özellikle son seviye olan Level 90 oyuncular için tasarlanan Proving Grounds, bu kişilerin oyunda çok daha iyi olmaları için yeteneklerini test etmeleri için bir fırsat olacak.

WoW 5.4 yamasıyla kendinizi kanıtlayacaksınız!
Proving Grounds kısacası oyuncuların çeşitli zorluklar karşısında kendilerine hazır olarak verilen eşyalarla birlikte DPS, healer veya tank olarak bu zorluklarla başa çıkmalarını konu alıyor. Zorluk seviyesine göre eşyaların da değişeceği Proving Grounds, böylelikle sadece ve sadece oyuncunun yeteneğini denemesine imkan tanıyacak.

Örneğin DPS olan oyuncular bir an önce düşmanları temizlemeye, Tank olan oyuncular ise NPC yardımcınızın DPS  yapmasına imkan tanımak için tüm rakipleri aggro'lamaya, Healer olanlar ise grubu hayatta tutmaya çalışacak.

Proving Grounds'da liderlik tabloları ve çeşitli başarımların da olacağı belirtiliyor. 5.4 yaması için henüz kesin bir tarih verilmiş değil.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 10:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
WoW 5.4 yamasıyla kendinizi kanıtlayacaksınız!
İlginizi Çekebilir