WoW bir kenara, benim sadık yarim bu MMORPG'dir

Murat Halilbeyoğlu 24.12.2012 - 15:20
En çok onunla zaman geçiriyoruz
Her hafta yaptığımız anket incelemesinde bu hafta sizlerle MMORPG'leri konuşacağız. Sizlere geçtiğimiz hafta Blizzard'ın en çok satan oyunu World of Warcraft haricinde en çok hangi MMORPG'de zaman geçirdiğinizi sormuştuk, sizlerden de buna yanıtlar geldi.

Anketimizde 10 adet oyun sunduk. Bir hafta boyunca verdiğiniz cevapları incelemeye geldi sıra. Listemize baktığımızda üst sıraların ufak farklarla oluşması bizlere garip gelmedi lakin birinci sırada %24'lük oy ile Metin 2'nin yer alması açıkası tahmin etmediğimiz bir seçenekti. Elbette %22'lik oy ile ikinci sırada olan Guild Wars 2'nin bu durumda olmasında Metin 2'nin ücretsiz oynama imkanı da büyük etken. NC Soft'un bu yeni oyunu her ne kadar WoW için ciddi bir rakip olarak gözükse de şu anda anketimizde bile ikinci sırada yer alıyor.

WoW bir kenara, benim sadık yarim bu MMORPG'dir
Üçüncü sırada ise iki oyun mevcut. %15 oy alan Silk Road ve Lord of the Rings Online bu kürsüde beraber yer alıyor. EA ve BioWare'in büyük umutlarla hazırlayıp biraz fazla şişirdiği ve 1 yıl içinde F2P'ye dönen MMORPG oyunu Star Wars: Old Republic ise %13 oy ile dördüncü sırada yer almış.

Şimdi sıra geldi yeni anketimize.
Yorumlar 16
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 12:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
WoW bir kenara, benim sadık yarim bu MMORPG'dir
İlginizi Çekebilir