WoW: Shadowlands Öteki Dünyalar'ın son bölümü yayınlandı

Ersin Kılıç 18.09.2020 - 10:38
Blizzard'ın World of Warcraft Shadowlands için yayınladığı Öteki Dünyalar animasyon serisinin son bölümü de geldi.

Blizzard, World of Warcraft Shadowlands için yayınlamaya başladığı Öteki Dünyalar serisinin son bölümü ile karşımıza çıktı. Shadowlands Öteki Dünyalar serisinin Ardenweald isimli bbir önceki bölümünde aynı isimli ormanlarının içerisinde yaşanan mücadeleye yer verilmişti. Bu bölümde ise Revendreth'in Efendisi Sire Denathrius'a odaklanıldığını görüyoruz. Yayınlanan bu videoya ve Blizzard'ın konu ile ilgili açıklamasına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Shadowlands Öteki Dünyalar: Revendreth

Blizzard'ın Shadowlands için hazırladığı yeni animasyon serisi Öteki Dünyalar'ın dördüncü ve son bölümü Öteki Dünyalar: Revendreth şimdi yayında! Bu kısa videomuzda Revendreth'in hükümdarı Sire Denathrius, Shadowlands'in en önemli kaynağı olan animayı vuran kıtlığın ardından yaptığı açıklamayla yüreklere su serpmeye çalışıyor.

Öteki Dünyalar, genişleme paketinin yeni bölgeleri üstünde hâkimiyet kuran ahitlere göz atma fırsatı sunan dört bölümlük bir dizi. World of Warcraft'ın en yeni genişleme paketi olan Shadowlands 27 Ekim tarihinde çıkıyor.

Revendreth'in Efendisi Sire Denathrius, çok meşgul olmasına rağmen halkı için biraz vakit ayırarak diyarı tehdit eden kıtlığa karşı bütün önlemlerin alındığını ve herkesi güzel günler beklediğini vurguluyor. Tabii kendisine olan güven sarsılmadığı sürece.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 21:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
WoW: Shadowlands Öteki Dünyalar'ın son bölümü yayınlandı
İlginizi Çekebilir