X-MEN: Children of The Atom

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Hile Kodları
Oyunda [F10] tuşuna basarak Options menüsüne girin oradan, Configurasyon menüsüne girin, daha sonra “spam” yazıp hile modunu aktif hale getirin.
Limitsiz Krediye sahip olmak istiyor iseniz ; Hile modunu aktif hale getirip System menüsünden "Free Play" seçeneğini aktif hale getirin.
Rakibinizin daha fazla hazar alması için ; Mesaj ekranına god yazın, doğru ise  "God mode enabled" yazısı görünecektir, yazı görüntülendiğinde mesaj menusunden çıkın. Eğer işlemler doğru ise ekranın sol üst tarafında "Sinister has changed the cheat code" görünecektir. Siz bu modda dövüşürken rakipleriniz daha fazla hasar alacaktır.
Akuma ile Dövüşmek isiyor iseniz ;
Oyuncu seçme ekranında, Spiral 'in üzerine gelin ve 3 saniye bekleyin.Sola basın ve 1 saniye bekleyin.Tekrar sola basın ve 1 saniye bekleyin.Tekrar sola basın ve 1 saniye bekleyin.Iceman 'in üzerine gelin.Sağa basın ve 1 saniye bekleyin.Yukarı basın ve 1 saniye bekleyin.Sola basın ve 1 saniye bekleyin.Tekrar sola basın ve 1 saniye bekleyin.Omega Red 'in üzerine gelmiş olacaksınız.Aşağıya basın ve 3 saniye bekleyin.Aşağı tekme , Yukarı Yumruk ve Yukarı Tekmeye aynı anda basın. Eğer doğru yaptıysanız Akuma ekranda görüntülenecektir.
Eğer Juggernaut ya da Magneto ile Dövüşmek istiyor iseniz ;
Hile modu aktif iken System menüsüne girin ve "Boss Select" seçeneğini aktif hale getirin, yeni ayarları kaydedin ve normal oyuna girip dövüşçünüzü seçin, mod olarak  blok modunu seçmelisiniz. Oyun yüklenene kadar, yükleme sırasında  Magneto ile dövüşmek için 3 tekme tuşuna ya da Juggernaut ile dövüşmek için 3 yumruk tuşuna basılı tutun yükleme tamamlanınca bırakın.
X-MEN: Children of The Atom
İlginizi Çekebilir