Merak edilen X-Men: Dark Phoenix filminden ilk fragman geldi

Furkan Güler 27.09.2018 - 11:05
Jean Grey güçleniyor.

Son çıkan X-Men filmiyle bekleyenlerini memnun edemeyen seri, yeni filmiyle beyaz perdede bir kez daha şansını deneyecek. Disney çatısı altında yeni bir X-Men kadrosu kuran yapımcıların hikayede ekibimizin karşısında oldukça güçlü bir rakip çıkartacak. Jean Grey'in değişimi ve geçmişi hakkında yeni bilgiler öğreneceğimiz film, 14 Şubat 2019'da vizyona girecek.

X-Men: Dark Phoenix fragmanı

Beyaz Perde'de yazana göre filmin konusu ise şu şekilde,

X-Men ekibinin karşısında bu kez en zorlu ve güçlü düşmanları vardır. Uzayda olan bir kurtarma görevi sırasında, Jean gizemli kozmik bir güç tarafından darbe alır. Neredeyse hayatını kaybeden Jean eve döndüğünde bu gücün onu daha güçlü kıldığını fark eder.

Ancak bu güç onu aynı zamanda daha dengesiz bir hale de getirmiştir. İçindeki bu varlıkla mücadele eden Jean, güçlerini idrak edemediği ve sınırlandıramadığı bir şekilde serbest bırakır. Kontrolden çıkan Jean sevdiklerine zarar vermeye başlar ve X-Men'i bir arada tutan yapının çözülmesine sebep olur. Parçalanan ekip tekrar birlik olmanın yolunu bulmalıdır. Mevzu bahis yalnızca Jean’i kurtarmak değil, aynı zamanda Jean’in içindeki gücü silahlaştırmak ve galaksiye hükmetmek isteyen uzaylılardan dünyayı kurtarmaktır.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
X-Men: Dark Phoenix filminden ilk fragman geldi
İlginizi Çekebilir