Xbox Developer Direct Ne Kadar Sürecek?

Tunay Şahin 18.01.2024 - 11:12
Xbox Developer Direct, 48 dakikalık canlı yayında Hellblade 2 ve diğer beklenen oyunları tanıtacak. Microsoft, daha sonra tüm oyunlara erişim sağlayacak.

Microsoft'un, geçtiğimiz günlerde duyurduğu ikinci Xbox Developer Direct'in süresinin, 48 dakika süreceği ortaya çıktı. Sergilenecek oyunlar göz önünde bulundurulduğunda, bu sürenin yeterli olacağından emin olmak pek de mümkün görünmüyor.

Xbox Developer Direct 48 Dakika Sürecek

Xbox Developer Direct'in YouTube'daki canlı yayınının yaklaşık 48 dakika sürmesi planlanıyor. Etkinlik bu gece, Türkiye saati ile 23:00'da gerçekleştirilecek.

Xbox Developer Direct 48 Dakika Sürecek

Beklenen Oyunlar Kısa Sürede İncelenecek

Bir çoğumuzun beklediği Senua's Saga: Hellblade 2, Avowed, Ara: History Untold ve Indiana Jones oyunları, toplam sürenin 50 dakika olduğu göz önüne alınırsda, oldukça kısa bir sürede ele alınacak. Ayrıca beşinci bir oyun da etkinlikte karşımıza çıkabilir. Insider Gaming'den gelen bilgi doğrultusunda, programda beşinci bir oyunun da yer alması bekleniyor.

Canlı Yayın Nasıl İzlenecek?

Yayın başladığı anda, programın tamamını Microsoft'un belirttiği platformlardan izlemek mümkün olacak. Aşağıda yayın yapılacak kanalların listesini bulabilirsiniz.

Tüm Oyunlara Daha Sonra Erişim

Microsoft, serideki tüm oyunların "daha sonra" erişime açık olacağını belirtiyor, böylece herhangi bir gölge düşmesi beklenmiyor.


Activision Blizzard'dan Güncelleme Yok

Activision Blizzard, bu gösteri sırasında herhangi bir oyun güncellemesi sunmayacak. Microsoft, "Bu ekiplerden bu yılın ilerleyen dönemlerinde haber bekleyebilirsiniz" ifadesini kullandı.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 06:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.01.2024 16:31
Hepsini 10 dakikada gösterseler yeter. Sony gibi tek nir oyuna 1 saat yapmıyor hiç değilse :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.01.2024 13:07
Double Fine Productions dan ses seda yok, ne yapıyor bu ekip?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox Developer Direct Ne Kadar Sürecek?
İlginizi Çekebilir