Xbox Game Pass için yeni oyunlar duyuruldu

Berat Darıcı 20.01.2021 - 11:02
Microsoft abonelik servisi Xbox Game Pass için Ocak ayının kalanında çıkacak oyunları resmi olarak duyurdu. İlk oyunlar 21 Ocak'ta çıkacak.

Tüm dünya genelinde büyük ilgi ile karşılanan ve fiyatı ile rekabeti yeni bir seviyeye taşıyan Xbox Game Pass'in yeni oyunları duyuruldu. Hem PC hem de konsol için yeni oyunlar geliyor.

Xbox Game Pass listesine eklenecekler arasından Control, The Medium ve Yakuza oyunları dikkat çekiyor

Oyunlar ilk olarak 21 Ocak 2021 tarihinde eklenmeye başlayacak. PC tarafı için Remedy Entertainment'ın DLSS destekli sevilen oyunu Control var. Aynı tarihte Desperados III ve Donut County hem konsol hem de PC tarafı için gelecek oyunlar. Desperados III 16 Haziran 2020 tarihinde çıkmış ve Mimimi Games tarafından geliştirilen Strateji oyunu. Oyunun dağıtımını ise THQ Nordic yapmış. İncelemeleri oldukça iyi olan oyun, DirectX 11 ile çalıştığı için Windows 10 zorunluluğu da bulunmamakta. 20 GB depolama alanı isteyen Desperados III, 8 GB minimum RAM miktarına ihtiyaç duyuyor. Ben Esposito tarafından geliştirilen ve Annapurna Interactive tarafından yayınlanan Donut County ise macera ve basit eğlence odaklı  bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

Xbox Game Pass için yeni oyunlar duyuruldu

26 Ocak'ta Türkçe alt yazı ya da arayüz desteğine sahip olmayan Cyber Shadow hem konsol hem de PC tarafı için Xbox Game Pass'e eklenecek. 28 Ocak'ta Yakuza 3 Remastered, Yakuza 4 Remastered ve Yakuza 5 Remastered hem Konsol hem de PC için ekleniyor. The Medium çıkış yapıyor ve çıkış yaptığı gün Xbox Game Pass'e ekleniyor. Geçtiğimiz günlerde Live-Action tanıtım videosu çekilen The Medium, psikolojik korku odaklı bir oyun. Bloober Team tarafından geliştirilen oyunun Türkçe alt yazı ya da arayüz desteği ise bulunmamakta. Oyun Xbox Series X|S ve PC için çıkacak. Xbox Game Pass dünya genelinde 15 milyon aboneyi geçmiş bir servis. Microsoft'un agresif fiyat politikası sayesinde de büyümeye devam ediyor.

Eklenecek oyunları bitirdiğimize göre gelelim çıkış yapacak oyunlara. 29 Ocak 2020 tarihinde aşağıdaki oyunlar Xbox Game Pass abonelik servisinden ayrılacaklar.

  • Death Squared (Konsol)
  • Final Fantasy XV (Konsol ve PC)
  • Indivisible (Konsol ve PC)
  • Reigns: Game of Thrones (PC)
  • Sea Salt (Console and PC)
  • Fishing Sim World: Pro Tour (Konsol ve PC)
  • Gris (PC)
  • Death's Gambit (PC)
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 00:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.01.2021 18:59
Oyunların TR olup olmamasını neden belirtirsin ki %99 unda olmayan şeyi belirtsen nolur belirtmesen ne olur. Fazla gözüksün diye mi yazı yazıyorsun :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shivokle
Shivokle 20.01.2021 12:22
Desperados 3'ü epic games indiriminde 50 tl'ye aldım, oynadığım en güzel oyunlardan birisi kesinlikle tavsiye ederim, eğer almamış olsaydım game pass üyeliğimi tekrar aktifleştirirdim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox Game Pass için yeni oyunlar duyuruldu
İlginizi Çekebilir