Control Xbox Game Pass PC için 21 Ocak'ta geliyor

Alparslan Gürlek 18.01.2021 - 15:05
Remedy Entertainment'ın sevilen oyunu Control, bu hafta içinde Xbox Game Pass sistemine PC için ekleniyor. Kütüphane genişlemeye devam ediyor.

İncelememizde Ersin Kılıç'ın da bahsettiği gibi Control "Paranormal olayları ya da zaman olgusunu oyunlarına tadımlık katan Remedy'nin dozu artırdığı oyun" olarak karşımıza çıkmıştı. Oynaması eğlenceli bir oyun olmasının yanı sıra Control Xbox Game Pass PC'ye de bu hafta gelecek. Bunun yanı sıra ışın izleme teknolojisini iş başında görmek için güzel bir oyun olduğunu da belirtmek gerekiyor. Eğer ışın izleme teknolojisine sahip bir ekran kartınız varsa, denemek isteyeceğiniz bir oyun olabilir.

Control Xbox Game Pass PC için bu hafta çıkacak

Alan Wake ve Max Payne gibi önemli oyunlarla ismini hatırladığımız Remedy Entertainment'ın son oyunu Control Xbox Game Pass PC için bu hafta çıkacak. 21 Ocak 2021 tarihinden itibaren Game Pass PC kütüphanesinin bir parçası haline gelecek olan oyunla birlikte sistem genişlemeye devam ediyor. Bu durum aynı zamanda Twitter üzerinden de (PCGamer aracılığıyla) onaylandı.

Aynı zamanda Control ile birlikte duyurulan oyunların bazıları da hali hazırda kütüphaneye eklenmiş durumda. Bunlar arasında Doom Eternal, Rage 2, Asetto Corsa, GreedFall gibi tanıdık isimler de bulunuyor. Microsoft'un abonelik ile katılabildiğiniz sistemi gün geçtikçe oyuncuları kendi tarafında toplayabilecek yeni oyunları kütüphanesine ekliyor. Aynı zamanda Bethesda'yı da satın alarak elini oldukça güçlendiren şirket şimdilerde oyuncuların gözdesi haline gelmeye başladı.

Control Xbox Game Pass PC'ye 21 Ocak'ta geliyor

Bildiğiniz gibi Eylül ayında Game Pass PC için beta sürümünden çıkmıştı ve fiyatları güncellenmişti. Beta sürümündeyken 14,90 TL gibi bir fiyattan sahip olabileceğiniz abonelik ücreti şu anda 29,99 TL olarak karşımıza çıkıyor. Geniş kütüphanesi ve içindeki muazzam oyunlar düşünüldüğünde hala PC oyuncuları için iyi bir seçenek olabilir. Buna 2021 içinde EA Play'in de ekleneceğini düşünürsek, kesinlikle güzel bir seçenek.

Xbox konsolları için 2021'de çıkacak bazı özel oyunlar da ilk gün Game Pass sistemine eklenecek. Daha önce de Microsoft birinci parti oyunlarının ilk günden sistem üzerinden oynanabildiğini görmüştük. Henüz EA Play için tam bir tarih duyurulmasa da bu yıl içinde Game Pass'e eklendiğinde kütüphanenin çok daha cazip hale geleceğini söyleyebiliriz. Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 15:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
Control Xbox Game Pass PC için 21 Ocak'ta geliyor
İlginizi Çekebilir