Xbox Game Pass temmuz içerikleri belli oldu

Eren Eroğlu 21.07.2021 - 12:32
Xbox Game Pass temmuz ayı içerikleri belli oldu ve listede The Ascent, Raji, Omno gibi ilgi çekici yapımlarda bulunuyor.

Geçtiğimiz haftalarda Xbox Game Pass temmuz ayının ilk yarısında eklenecek olan oyunlar belli olmuştu. Bugün ise temmuz ayının ikinci yarısında eklenecek olan oyunlar belli olmuş bulunuyor ve temmuz ayı Xbox Game Pass aboneleri için bu şekilde noktalanacak. Ayrıca listede 4 adet yeni oyun bulunuyor ve çıkar çıkmaz ilk günden Xbox Game Pass aboneliğine dahil olacaklar.

Xbox Game Pass temmuz içerikleri

Xbox Series X|S için Microsoft Flight Simulator bekleyen oyuncular artık sevinebilir. Paylaşılan ikinci Xbox Game Pass temmuz ayı listesinde oyunların ne zaman Game Pass aboneliğine dahil olacağı da belli olmuş bulunuyor. Battlefield V (Cloud) ve Cris Tales bugünden itibaren erişilebilir durumdayken, Atomicrops, Raji: An Ancient Epic ve Last Stop 22 Temmuz'da, Blinx: The Time Sweeper ve Crimson Skies: High Road to Revenge 26 Temmuz'da, Microsoft Flight Simulator 27 Temmuz'da, Lethal League Blaze, Omno, Project Wingman ve The Ascent ise 29 Temmuz'da erişilebilir olacak.

Xbox Game Pass temmuz içerikleri belli oldu

The Ascent, Omno ve Last Stop gibi isimler çıktıkları ilk günden Xbox Game Pass'e gelirken, Microsoft Flight Simulator ise konsol tarafına çıktığı ilk günden gelecek. Ayrıca listede oldukça bilindik bir oyun olan Microsoft Flight Simulator dışında ilgimizi çeken 5 adet oyun bulunuyor. Bu 5 adet oyundan kısaca bahsedecek olur isek:

  • The Ascent listenin en gözde oyunlarından bir tanesi. Cyberpunk bir evrende geçen yapımı tek başınıza veya en fazla 4 arkadaşınız ile co-op oynayabileceğiniz aksiyon-nişancı bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. RUINER'a benzer yapısı ile dikkat çeken The Ascent'e Xbox Game Pass aboneleri mutlaka bir şans vermeli.
  • Omno ise Journey'den ilham almış bir yapım. Atmosferik tarzı ile oldukça güzel gözüken bir macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyun tek kişi tarafından geliştirilirken Xbox tarafında Journey tarzı bir oyunun yokluğunu kapatabilecek mi hep birlikte göreceğiz.
  • Tamamen elle çizilmiş bir oyun olan Raji: An Ancient Epic, oldukça güzel gözüken görsel tasarımı ile öne çıkan bir yapım. Eski Hindistan'da geçen bir aksiyon/macera oyunu olan Raji: An Ancient Epic'de küçük kardeşinizi kurtarmaya çalışacak ve iblisler ile yüzleşeceksiniz.
  • Tarla işleyip, kasaba halkı ile ''evlenip'' ve mutant yaratıklar ile savaştığınız bir rogue-like yapım olan Atomicrops, her ne kadar kulağa tuhaf gelse de oldukça ilgi çekici gözüküyor. Değişik türde yapımlar arayan oyuncular bir şans verebilir.
  • Last Stop ise bilim kurgu dünyasında geçen bir macera/hikaye oyunu. Üç farklı karakteri oynadığımız ve bu üç farklı birbirine yabancı insanın yollarının kesiştiği bir hikayeye ev sahipliği yapıyor. Bağımsız bir firma tarafından geliştirilen ve Annapurna Interactive'in yayıncılığını üstlendiği bu yapım ilgi çekici gözüküyor.

Xbox Game Pass temmuz içerikleri belli oldu

Bugün yayımlanan bu liste ile Xbox Game Pass temmuz ayının sonuna gelmiş bulunuyoruz. Temmuz ayının ilk yarısında Game Pass'e UFC 4, Bloodroots, Tropico 6 ve Farming Simulator 19 gibi yapımlar eklenirken, Xbox Game Pass temmuz ayının son kısmında ise Microsoft Flight Simulator, The Ascent, Omno, Raji: An Ancient Epic, Atomicrops, Last Stop, Cris Tales, Crimson Skies: High Road to Revenge, Project Wingman, Blinx: The Time Sweeper ve Lethal League Blaze ekleniyor. Böylece temmuz ayında Game Pass sistemine toplamda 15 oyun eklenmiş bulunuyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 23:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.07.2021 15:11
Ascent çok iyiye benziyor. Kesinlikle deniyeceğim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.07.2021 12:50
Bir ay alıp Ascent oynamayı düşünüyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox Game Pass temmuz içerikleri belli oldu
İlginizi Çekebilir