Xbox Game Pass Temmuz oyunları açıklandı

Berat Darıcı 2.07.2020 - 10:05
Microsoft'un %87 indirimle ilk ayını deneyebildiğiniz servisi Xbox Game Pass için yeni oyunlar eklendi. 6 oyun ise 15 Temmuz'da çıkarılacak.

Bazen haber verilmeden oyunların eklendiği ya da çıkarılabildiği Xbox Game Pass için Temmuz ayı oyunları açıklandı.

Microsoft'un abonelik sistemi hem Xbox hem de PC platformları için ağırlıklı olarak aynı oyunları bazı farklılıklar ile uygun fiyata sunmaya çalışan bir sistem. Sistemde Hellblade: Senua's Sacrifice, Dishonored 2 ve Frostpunk gibi başarılı oyunlardan oldukça fazla var. Her ay düzenli olarak yeni oyunların eklendiği ve bazı oyunların çıkarıldığı sisteme bu ayda ilginizi çekecek yeni oyunlar katıldı.


İlk olarak en iyi oyunu söylemek istiyorum. Fallout 76 bu ayın eklenen en iyi oyunu. 9 Temmuz tarihinde oynanabilir olacak. Wastelanders paketi de oynamanız için Xbox Game Pass sisteminde hem PC hem konsol tarafı için hazır olacak. Diğer yandan 1 Temmuz tarihinde Out of the Park Baseball 21 sadece PC için eklenecek. Yine 1 Temmuz tarihinde eklenen diğer bir oyun ise Park Baseball 21 olmuş. Dövüş oyunu Soul Calibur 6 ise konsol oyuncuları için 1 Temmuz tarihinde eklenen son oyun. 9 Temmuz tarihinde ise 2D CrossCode servise eklenecek.

Xbox Game Pass Temmuz oyunları açıklandı

Xbox Game Pass servisinden 6 oyun ayrıldı

Microsoft servise yeni katılacaklar için ilk ay 5,90 TL fiyatlandırma yapıyor. Gold ve Ultimate olmak üzere 2 farklı sürüm de bulunmakta. Bu sürümlerin aylık ücretleri daha fazla fakat daha fazla oyunu içeriyorlar. İlk ay 5,90 TL fiyat etiketi ile abone olacağınız üyelik türü Ultimate. Ek olarak servisten 15 Temmuz tarihinde toplam 6 farklı oyun ayrılıyor. Bunlar: Timespinner (PC), Blazing Chrome (Xbox & PC), Dead Rising 4 (Xbox & PC), Metal Gear Solid 5 (Xbox), Undertale (PC), Unavowed (PC) oyunları. Eğer aralarından oynamak istediğiniz varsa 15 Temmuzdan önce oynamanız gerek. Ultimate sürüme ilk ay %87 indirimle beraber 5.90 TL ödeyerek katılmak için buraya tıklamanız yeterli.

Xbox Game Pass üyesi olarak mevcut Xbox Game Pass kataloğundaki oyunları satın aldığınızda %20'ye varan indirimin elde edebiliyorsunuz. Microsoft bu servis ile gerçekten iyi işler başarıyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 15:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.07.2020 20:59
insan liste şeklinde yazar az düzenli yapar bu ne orta okul yazısı gibi iyice işi savsakladınız
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox Game Pass Temmuz oyunları açıklandı
İlginizi Çekebilir