Xbox Game Pass Ultimate aboneleri üç ücretsiz oyuna sahip olacak

Taylan Bal 3.08.2023 - 12:52
Xbox Game Pass Ultimate aboneleri, bu yazı yazılırken üç ücretsiz oyunu talep edebilirler. Ancak bu ücretsiz oyunlar sınırlı bir süre için geçerli olacak.

Xbox oyuncularının çoğu muhtemelen Xbox Game Pass Ultimate'a, Game Pass oyunları ve çevrimiçi çok oyunculu avantajları için kaydoluyorlar. Ancak bu hizmet aynı zamanda abonelere aylık olarak ücretsiz oyunlar da sunuyor.

Xbox Game Pass Ultimate ile ücretsiz oyun fırsatı

Bunun nedeni, Xbox Game Pass Ultimate'in sadece çevrimiçi çok oyunculu değil. Aynı zamanda Xbox ücretsiz oyun programını da içermesidir. Bu da, Xbox Game Pass Ultimate'ın Xbox Live Gold faydalarını içerdiği anlamına geliyor. Böylece abonelere ayda bir çift ücretsiz oyun veriliyor ve bu oyunlar, belirtilen süre içinde talep edilip Xbox Live Gold veya Game Pass Ultimate abonesi olunduğu sürece kullanıcıların oyun kütüphanelerinde kalıyor.

Xbox Game Pass Ultimate ile ücretsiz oyun fırsatı

Ağustos 2023 itibariyle geçerli oyunlar

Ağustos 2023 için ücretsiz Xbox Live Gold oyunları Blue Fire ve Inertial Drift olarak belirlendi. Her iki oyun da şu andan itibaren 31 Ağustos'a kadar talep edilebilir durumda olacak. 

Ayrıca, Temmuz 2023 için belirlenen oyunlar haricinde kalan bir oyun daha var. Bu durum ise Game Pass Ultimate abonelerinin 15 Ağustos'a kadar When the Past Was Around adlı oyunu elde etmesini sağlıyor. Oyunlar aşağıdaki gibidir:

  • When the Past Was Around (15 Ağustos'a kadar)
  • Blue Fire (31 Ağustos'a kadar)
  • Inertial Drift (31 Ağustos'a kadar)

Bu oyunlar Xbox Live Gold ve Xbox Game Pass Ultimate abonelerine verilen son ücretsiz oyunlar olarak karşımıza çıkıyor. Microsoft, uzun yıllar boyunca Xbox Game Pass lehine bu hizmete gereken ilgiyi göstermemiş ve Xbox Live Gold'un sona ereceğini resmi olarak duyurdu.

Xbox Game Pass Core'a kayıt olan herkes, bu yeni Xbox Game Pass hizmetinin Xbox Live Gold ile neredeyse aynı avantajları sağlayacağını bekleyebilir. Ayrıca çevrimiçi çok oyunculu ve özel fırsatlar gibi avantajlar da olacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 00:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox Game Pass Ultimate aboneleri üç ücretsiz oyuna sahip olacak
İlginizi Çekebilir