Xbox Game Pass'e ilk PlayStation oyunu geliyor

Burak Bahar 3.04.2021 - 13:33
San Diego Studio tarafından geliştirilen, Sony'nin yayıncılığını üstlendiği MLB The Show 21, 20 Nisan'da Xbox Game Pass'e geliyor!

San Diego Studio tarafından geliştirilen, Sony Interactive Entertainment'ın yayıncılığını üstlendiği MLB The Show 21, "Sony'nin Xbox'ta yayınlanan ilk oyunu" olarak tarihe geçti.

16 Nisan 2021'de piyasaya sürülmesi beklenen ve Major League Baseball'a dayanan MLB The Show 21; Sony Interactive Entertainment’ın San Diego Stüdyosu tarafından geliştirildi. Sony Interactive Entertainment’ın, PlayStation dışında bir sisteme getirdiği ilk oyun olarak 20 Nisan 2021'de Xbox One ve Xbox Series X/S’e de geliyor.

MLB: The Show beyzbol oyunları serisi 2006'da başladı. Eleştirel ve ticari pek çok beğeni topladı; 2014'ten bu yana piyasadaki tek beyzbol simülasyon video oyunu olarak hayatına devam etti. Her zaman PlayStation platformlarına özeldi. İlk olarak Aralık 2019'da, Sony'nin video oyunları lisans anlaşmasının çok yıllı uzatmasına karar vermesinin bir parçası olarak ilk kez "ek konsol platformlarına" geleceği duyurulmuştu.

MLB oyunlarının Başkan Yardımcısı Jamie Leece: "Seriyi daha fazla oyuncuya ve beyzbol hayranına getirmek hepimizin heyecan duyduğu bir şey. Xbox hayranlarının şimdiye kadarki en hızlı, en derin ve en yoğun beyzbol aksiyonu; yepyeni saha mekanikleri ve oyun tarzları ile birlikte 20 Nisan'da Xbox'a çıkıyor" dedi.

Sony MLB The Show 21 ile sürpriz yaptı

VGC'nin bildirdiğine göre Sony Interactive Entertainment’ın Başkanı Jim Ryan; Xbox Game Pass benzeri bir abonelik tipi modelinin PlayStation Studios için sürdürülemeyeceğini çünkü oyun bütçesinin "100 milyon doların çok üzerinde" olduğunu söyledi. Aynı zamanda ekledi: "Farklı durumdaki diğerleri için bu pekala mantıklı olabilir, ancak bizim için değil. Mevcut ekosistemimizi genişletmek/büyütmek istiyoruz ve yeni çıkaracağımız oyunları bir abonelik modeline koymak gelecek planlarımıza uymuyor."

Xbox Game Pass'e ilk PlayStation oyunu geliyor

Oyun şu anda online mağazada ön siparişe açıldı ve üç farklı satın alma opsiyonu bulunmakta:

MLB The Show 21 Xbox Series X/S: 539 TL
MLB The Show 21 Jackie Robinson Sürümü: 659 TL
Digital Deluxe Sürüm: 775 TL

Bildiğiniz üzere Xbox Game Pass’e sahip olanların oyunu satın almasına gerek yok. Aylık üyelik ile birlikte 30? karşılığında kütüphaneye eklenecek oyunlara -MLB The Show 21 da dahil- erişim sağlayabilirsiniz. Xbox Game Pass Ultimate aboneleri oyunu 20 Nisan’da betadaki bulut sistemi üzerinden Android cihazlarda oynayabilecekler.

Xbox Game Pass’e üye olmak için bu bağlantıya - oyunu satın almak için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 02:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.04.2021 10:20
Admin sen söyleyene kadar böyle bir ps exc oyunundan haberim yoktu :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2021 21:46
noldu lan sony battı da bizim mi haberimiz yok exculasiveler dağıtıldı firmalar dağıtıldı hayırdır?
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2021 12:56
daha fazla gelir elde ediyor işte :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox Game Pass'e ilk PlayStation oyunu geliyor
İlginizi Çekebilir