Xbox One'ı ilk gün alan kârlı çıkıyor!

Yiğitcan Erdoğan 27.08.2013 - 20:56
Xbox One: Day One ödülleri
Xbox One Kasım ayında piyasada olacak ve pek çok oyuncu sabırsızlıktan duvarları döver halde. Eğer o oyunculardan biriyseniz şimdiden uyaralım, az sonra paylaşacaklarımız bu konuda size hiç yardımcı olmayacak. Microsoft daha önceden çıtlattığı Day One ödüllerini bugün detaylarıyla paylaştı. Sınırlı sayıda ön sipariş veya çıkıştan sonra XBLA'dan ilk iki hafta içerisinde indirme yoluyla elde edebileceğiniz ödüller üç oyun için geliyor: Dead Rising 3, Forza Motorsport 5 ve Ryse: Son of Rome. Ödüller şu şekilde:

Forza Motorsport 5: Day One Araba Paketi
Xbox One'ı ilk gün alan kârlı çıkıyor!
Bu paketle üç arabanın yanı sıra Day One temalı bir takım başka eklentiler de sizin olacak. Gelen arabalar ise 2010 Audi TT RS Coupe, 2013 Ford Focus ST ve 2011 Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera.

Dead Rising 3: Dead Rising Tribute paketi
Xbox One'ı ilk gün alan kârlı çıkıyor!
Bu pakette iki karakter kostümü göze çarpıyor: Klasik Frank West köstümü ve Resmi Chuck Greene kostümü. İki kostümün de kozmetik harici artıları olacak. Bunlar arasında arttırılmış yakın dövüş hasarı ve araç kullanım yetenekleri de var.

Ryse: Son of Rome: Gladiator Mode ödülleri
Xbox One'ı ilk gün alan kârlı çıkıyor!
Ryse'ın Day One sürümüyle yeni bir co-op haritası ve özel bir kılıç oyuncuların olacak. Legionnaire's Trust Exclusive Sword kılıcın, Ruins de haritanın ismi. Özellikle haritanın dinamik olması pek çok oyuncunun dikkatini çekecektir.
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 16:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox One'ı ilk gün alan kârlı çıkıyor!
İlginizi Çekebilir