Xbox Series S ve Xbox Series X fiyatı ve çıkış tarihi açıklandı

Ersin Kılıç 8.09.2020 - 10:15
Xbox Series X fiyatı ve çıkış tarihi ile alakalı önemli bir rapor ortaya çıktı. Ayrıca Xbox Series X tasarımı da ilk defa gözüktü.

Xbox Series X fiyatı ve çıkış tarihi ile birlikte Microsoft'un uzun süredir dedikoduları dolaşan Xbox Series S tasarımı ve fiyatı da ortaya çıktı. Gelen raporlara baktığımızda Xbox Series X fiyatının beklenen seviyelerde olduğunu görebiliyoruz. 

Xbox Series X ve Xbox Series S, 10 Kasım'da çıkacak

Öncelikle tasarımı ortaya çıkan Xbox Series S modeline bakalım. Üst kısmında Series X benzeri bir tasarıma sahip olan bu model özellikle ön taraftaki siyah paneli ile dikkat çekiyor. Tabi bu tasarım ve ortaya çıkan bilgilerin henüz Microsoft tarafından resmi olarak açıklanmadığını da belirtelim. Tasarım olarak Series X'e göre daha ufak bir yapıda olsa da resmi açıklamalarda farklı bir tasarım görme ihtimalimiz düşük olsa da hala bulunmakta. Yine de bu bilgilerin Windows Central tarafından ortaya atıldığını göz önüne alırsak farklı olma ihtimalleri oldukça düşük de diyebiliriz.

Konsolların fiyatına baktığımızda ise Xbox Series X modelinin 499$ olarak fiyatlandırıldığını görüyoruz. Muhtemelen PS5 Digital Edition'da olduğu gibi sadece dijital olarak kullanacağımız Xbox Series S modelinin fiyatı ise 299$ olarak rapor edilmiş. Her iki konsolun da 10 Kasım'da çıkacağı belirtiliyor. Microsoft zaten daha önce yaptığı resmi açıklamalarda konsolun çıkış tarihi olarak Kasım ayını işaret etmişti. Hem Black Friday hem de Holiday sezonu öncesi olduğu için bu tarih muhtemelen resmiyet kazanacak diye düşünüyoruz.

GÜNCELLEME: Çıkan haberlerden sonra konsolların fiyatları ve çıkış tarihleri resmi olarak açıklandı.

Xbox Series S ve Xbox Series X fiyatı ve çıkış tarihi açıklandı

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 16:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2020 11:12
Xbox Series S , Xbox One X konsolundan daha mı güçlü olacak acaba ? Güçlü olmaz ise mantıksız bir durum olacak. Güçlü olacak ise dünyanın en güçlü konsolu diye çıkan cihazın ünvanı sadece 3 yıl sürmüş olacak .2018 yılında aldım. Ne gücünü hissedebildik ne de performansına doyabildik.
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2020 23:26
Heralde oglim ,sana ömür boyu oynayasın diye mi sattılar. 4 senede bir PC upgrade edip sahip olduğun xbox gamepadinle eski yeni demeden çıkmış çıkacak tüm oyunları oynamak varken xbox ile uğraşıyorsunuz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2020 11:48
Xbox game pass ile güzel bir pazar elde edebilirler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2020 11:42
Play station 2'yi anımsatıyor diye mi dalga geçsem..yoksa bluetooth speaker'ı mı? :) Özelliklerini de bir söyleseler iyi olurdu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox Series S ve Xbox Series X fiyatı ve çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir