Xbox, Tokyo Game Show etkinliğinde yer alacak

Eren Eroğlu 4.09.2021 - 11:45
Son zamanlarda hiçbir etkinliği es geçmeyen Xbox tarafı, Tokyo Game Show'da da yer alacaklarını ve yeni haberler vereceklerini açıkladı.

Microsoft, eylül ayının sonlarına doğru düzenlenecek olan Tokyo Game Show'da bir Xbox sunumuna ev sahipliği yapacak. Japonya ve Asya'daki kullanıcılarına bazı özel haberler vaat eden şirket, SEGA ve Hideo Kojima ile gündeme geliyordu. 30 Eylül 2021'de düzenlenecek olan Tokyo Game Show etkinliğinin resmi internet sitesinde ortaya çıkan ortalama 50 dakikalık Xbox sunumu, Japonya ve Asya'ya yönelik olurken; bazı haberler bizleri de doğrudan ilgilendirebilir.

Xbox, Tokyo Game Show etkinliğinde yer alacak

30 Eylül 2021'de saat 12.00'da gerçekleşecek olan Xbox etkinliği, ortalama 50 dakika sürecek. Yakın zamanlarda Microsoft'un, bir Japon şirketi olan SEGA'yı satın alacağı veya Hideo Kojima ile birlikte bulut tabanlı yeni bir oyun geliştiriyor oldukları söylentileri çıkmış olsa da; bir Microsoft çalışanı olan Aaron Greenberg tarafından önemli bir açıklama veya duyuru olmayacağı söylenmiş bulunuyor. Daha çok Japonya ve Asya'daki oyunculara odaklı olacak olan gösteri ile, Xbox'a ileride gelecek olan Japon/Asya oyunlarını veya çeşitli Xbox Game Pass duyuruları görebiliriz.

Xbox, Tokyo Game Show etkinliğinde yer alacak

Microsoft'un Japonya'da sahip olduğu (Zenimax/Bethesda aracılığıyla) bir stüdyo olan Tango Gameworks'ün (The Evil Within'in geliştirici ekibi) süreli bir PlayStation özel oyunu olan Ghostwire: Tokyo'yu geliştirmekte olduğunu ve gelmiş olan ertelenme haberinden dolayı oldukça sıkı çalıştıklarını düşünürsek, Tango Gameworks'ten yeni bir duyuru gelmeyeceğini tahmin edebiliriz. Eğer bir Xbox kullanıcısıysanız ve Japon/Asya oyunlarını seviyorsanız, 30 Eylül 2021'deki Xbox sunumu, kaçırmamanız gereken bir 50 dakika olabilir.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 10:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.09.2021 13:30
Helal olsun çok sıkı çalışıyorlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox, Tokyo Game Show etkinliğinde yer alacak
İlginizi Çekebilir