Yakamoz S-245 dizisi için yeni bir fragman yayınlandı

Ersin Kılıç 13.04.2022 - 12:16
Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci gibi isimlerin yer aldığı Yakamoz S-245 dizisi için yeni bir fragman daha yayınlandı.

Netflix Türkiye'nin uzun bir süre önce duyurduğu yerli yapımlardan biri olan Yakamoz S-245 dizisi için yeni bir fragman daha yayınlandı. Geçtiğimiz ay il olarak ekran görüntüleri, sonrasında da kısa bir teaser videosu paylaşılan dizinin yeni fragmanında hikaye adına daha fazla detay verildiğini görüyoruz.

Yakamoz S-245 dizisi 20 Nisan'da yayınlanacak

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci gibi oyuncuların yer aldığı Yakamoz S-245 dizisi ilk duyurulduğunda Bir Denizaltı Hikayesi adıyla lanse edilmişti. Dizi aynı zamanda Netflix'in bir başka dizisi olan Into the Night ile aynı evrende geçiyor ve bazı kesişmelere de sahip. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ bu dizide canlandırdığı karakter ile Into the Night'ın 2.sezonunda da kısa bir rol almıştı. Zaten bu sahnenin ilk fragmanda olduğu gibi bu fragmanda da gözüktüğüne şahit oluyoruz.

 Into the Night dizisinde olduğu gibi güneşin ölümcül etkisinden kaçmaya ve ne olduğunu anlamaya çalışan bir grubun hikayesini anlatacak olan dizinin yönetmenliğini daha önce Gişe Memuru, Sarmaşık, Kelebekler ve Bartu ben gibi projelere imza atan Tolga Karaçelik yapıyor. Aksiyon ve macera türünde olacağı belirtilen dizinin yazar kadrosunu ise Jason George önderliğinde Atasay Koç, Cansu Çoban ve Sami Berat Marçalı gibi isimler bulunuyor. 

Yakamoz S-245 dizisi için yeni bir fragman yayınlandı

Dizide denizaltında araştırma görevine katılmaya hazırlanan dalış eğitmeni ve deniz biyoloğu Arman'ın hikayesine tanıklık edeceğiz. Tüm dünyada etkisini gösteren bir doğa felaketinin ardından Arman ve bilim ekibinin hayatta kalmak için bir askeri denizaltısına binmesi gerekecek. Arman ve ekibi neler olup bittiğini anlamaya çalışırken bir taraftan da bu askeri denizaltının gerçek görevinin ne olduğunu araştıracaklar.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 23:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yakamoz S-245 dizisi için yeni bir fragman yayınlandı
İlginizi Çekebilir