Yakuza Kiwami 2, Xbox Game Pass'e geliyor

Özgür Deveci 14.07.2020 - 16:23
SEGA tarafından geliştirilen ve yayınlanan aksiyon rol yapma oyunu Yakuza Kiwami 2, Xbox Game Pass'e geliyor.

SEGA tarafından geliştirilen ve yayınlanan aksiyon rol yapma oyunu Yakuza Kiwami 2, Xbox Game Pass'e geliyor. Geliştirici ekip oyunun 30 Temmuz 2020 tarihinde Xbox One için çıkışını gerçekleştireceğini ve PC sürümünün Microsoft Store'a geleceğini duyurdu. Oyunun PC sürümü 4K Ultra HD çözünürlüğe ek olarak, sınırsız saniye/kare oranı, özelleştirilebilir kontroller ve iyileştirilmiş grafik seçenekleri sunuyor.


Bir suikast, Tojo Klanı ile Omi İttifakı arasında topyekün bir savaş başlatmakla tehdit etmektedir. Dojima Ejderhası Kazuma Kiryu, rakip klanlar arasında barışı sağlamak için Osaka, Sotenbori'ye gitmeli ancak Kansai Ejderhası Ryuji Goda, istediği savaşı başlatmak için hiçbir şeyden vazgeçmeyecek. Bu dünyada, sadece bir ejderha olabilir.

Yakuza Kiwami 2, Xbox Game Pass'e geliyor

10 milyar yenlik kayıp olayından bir yıl sonra Kazuma Kiryu, Haruka Sawamura ile huzurlu bir hayat kurmaya çalışıyor. Onu bu hayattan, Tojo Clan ve Omi Alliance arasında topyekun bir savaşa sebep olabilecek bir suikast koparıyor. Dojima Ejderhası Kiryu, bu iki rakip klan arasında aracılık yapmak üzere Sotenbori, Osaka'ya gitmek zorunda, ama Kansai Ejderhası olarak bilinen Ryuji Goda galip gelmek için elinden geleni yapacak. Bu dünyada yalnızca bir ejderha olabilir.

Baştan sona yeniden inşa edilen Yakuza Kiwami 2, serinin göze çarpan oyunlarından birini modern bir klasiğe dönüştürmek için Dragon Engine'i kullanıyor. Cabaret Club simülatörü ve Clan Creator'ın güncellenen sürümleri de dahil olmak üzere en çok sevilen mini oyunları oynayın veya Virtual On, golf bingo ve Toylets için atari bağlantısı gibi yeni eklemelere göz atın. Kiwami 2'de aynı zamanda oyun öncesinde meydana gelen olayları gösteren oynanabilir maceralarıyla Goro Majima'nın yer aldığı Majima Saga bulunuyor.

Son olarak oyunun PC fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 14:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yakuza Kiwami 2, Xbox Game Pass'e geliyor
İlginizi Çekebilir