Yakuza: Like a Dragon PS5 çıkış fragmanı yayınlandı

Özgür Deveci 2.03.2021 - 23:09
Ryu Ga Gotoku Studio tarafından geliştirilen rol yapma oyunu Yakuza: Like a Dragon'un PlayStation 5 için çıkış fragmanı yayınlandı.

Geliştirici Ryu Ga Gotoku Studio ve yayıncı Sega, dünya genelinde bugün piyasaya çıkan RPG oyunu Yakuza: Like a Dragon'un PlayStation 5 sürümü için çıkış fragmanını yayınladı. Oyun daha önce Japonya ve Asya'da Yakuza 7: Whereabouts of Light and Darkness ismiyle PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One ve PC (Steam & Microsoft Store) için yayınlanmıştı. Oyunun PlayStation 4 sürümüne sahip olan oyuncular, PlayStation 5 sürümüne ücretsiz yükseltme yapabilecekler, ancak kayıt dosyalarını aktaramayacaklar.

Daha önce benzer bir durum, Marvel's Spider-Man oyununda yaşanmıştı. Yakuza: Like a Dragon oyununda olduğu gibi Marvel's Spider-Man'de de yeni nesle geçiş yapan kullanıcılar, kayıt dosyalarını aktaramamışlardı. Geçiş oyunları sürecinde bazı yayıncılar, bu dosyaların aktarımına imkan tanırken, bazı yayıncılar da maalesef oyuncuların önüne engel koyuyor. Tabii bu durum, eleştirileri de beraberinde getiriyor. Zaman ilerledikçe diğer yayıncılardan da benzer açıklamaları duyacağız gibi görünüyor.

Yakuza: Like a Dragon PS5 çıkış fragmanı yayınlandı

Yakuza: Like a Dragon PS5 çıkış fragmanı yayınlandı

Tokyo'daki düşük rütbeli bir yakuza ailesinin düşük rütbeli bir üyesi olan Ichiban Kasuga, işlemediği bir suçtan dolayı 18 yıl hapis cezasına çarptırılıyor. İnancını yitirmeden hapis cezasını tamamlayıp topluma geri dönen Ichiban, dışarıda kendisini bekleyen kimse olmadığını ve en çok saygı duyduğu kişi tarafından klanının yok edildiğini öğreniyor.

Toplumda dışlanmış bir grup insanı kendi tarafına çeken Kasuga, ailesinin ihaneti altında yatan gerçeği keşfetmeye ve yaşamını geri kazanmaya karar veriyor. Yozlaşmış polis Adachi, evsiz eski hemşire Nanba ve görevi uğrunda çabalayan konsomatris Saeko ile birlikte Yokohama'nın yeraltı dünyası çekişmelerine bulaşırlar ve hiç ummadıkları kahramanlara dönüşebilmeleri için itibar katlarında yükselmeleri gerekir.

Son olarak oyunun PlayStation 5 için yayınlanan çıkış fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 16:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yakuza: Like a Dragon PS5 çıkış fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir