Yakuza: Like a Dragon için yeni bir fragman yayınlandı

Alparslan Gürlek 24.08.2020 - 17:19
Yakuza: Like a Dragon için oynanış mekaniklerini ve oyunun bazı özelliklerini içeren yeni bir fragman yayınlandı. Ayrıca dövüş tarzları da tanıtıldı.

Sega tarafından geliştirilen ve yayınlanan Yakuza: Like a Dragon için yeni bir fragman yayınlandı. Fragmanda oyunun dövüş tarzlarına dair detaylara yer verilmiş. Yakuza hayranlarının merakla beklediği Like a Dragon 13 Kasım 2020 tarihinde çıkıyor.

Yakuza: Like a Dragon'da hangi tarzda oynayacaksınız?

Yakuza: Like a Dragon için yayınlanan yeni fragmanda oynanış stillerine yönelik bilgilere yer verilmiş. Ayrıca dövüşlerin sistemi ve temel yapısı hakkında da fikir verici bölümler mevcut. Yakuza'da maceranıza başlarken seçeceğiniz sınıflar detaylıca açıklanmış ve dövüş mekanikleri her sınıf için farklı tasarlanmış. Önce buyurun videoyu seyredelim.

Oyunda dilerseniz break dans sanatçısı olarak başlayabiliyorsunuz, bu şekilde ilerlerseniz düşmanlarınızla dövüşürken estetik dans hareketleri sergiliyorsunuz. Capoeira figürlerini andıran dövüş hareketleri ile rakibinizi döverken sanat kaygısı güdüyorsanız, "Breaker" size göre.

Bir diğer sınıf ise bir K-Pop sanatçısı olarak yer yer grubunuzla düşmanlara fandom kültürünü aşıladığınız "Idol" sınıfı. Sevimli fakat tehlikeliyim diyorsanız bu sınıf sizin için biçilmiş kaftan gibi görünüyor. Silahları ve efektleri hoş olmuş diyebiliriz. Ayrıca bir sunucu olarak oynayabildiğiniz bir dövüş stili de bulunuyor. Tam bir şovmen edasıyla düşmanlarınızı gösterişli ve dikkat çekici şekilde alaşağı etmek isterseniz "Host" olarak oynayabilirsiniz.

Yakuza: Like a Dragon için yeni bir fragman yayınlandı

Oyunlarda çok göremediğimiz krupiyeler de Yakuza: Like a Dragon'da yerini almış. Bir krupiye olarak oynamak isterseniz sizi çok ilginç fakat çok güzel sinematik sahneler bekliyor diyebiliriz. Bunun yanı sıra müzisyen ve şef olarak da başlayabiliyorsunuz. Fragmanda görünen o ki müzisyen sınıfı ile düşmanlarınızın birbirine saldırmasını sağlayabiliyorsunuz. Şef olarak ise üstlerine biraz karabiber dökerek tadı tuzu kaçmış düşmanlarınıza yardımcı olabiliyorsunuz. Yine fragmanın sonlarına doğru ise "Rise like a dragon" başlığı altında bir şövalye olarak devasa bir ejderhanın karşısında kaldığınız sahneye yer vermişler.

Fragman ayrıca içinde dövüş sisteminin temellerine dair bazı ipuçları da barındırıyor. Dövüşlerin sıra tabanlı olduğu gözümüze çarpıyor, ayrıca içinde RPG deliliği barındırdığını da belirtmişler. Yakuza: Like a Dragon 13 Kasım 2020 tarihinde PlayStation 4, Xbox One, Windows 10 ve Steam için geliyor. Yine Kasım ayında Xbox Series X ve çok yakında da PlayStation 5 için çıkacağı belirtilmiş. Ülkemizde henüz olmasa da oyun Sega'nın sitesinde ön siparişe açılmış durumda.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 11:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.08.2020 16:59
bu sefer güzele benziyor inşallah aynı harita değildir yine ezberledik :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
JosefStone
JosefStone 25.08.2020 02:26
Zaten bizimkilere zorla oynatıyoruz şu seriyi, bu fiyat sayesinde artık hiç oynayan olmaz. Bölgesel fiyatlandırmaya rağmen fiyatı buysa vay halimize..
Kalan Karakter: 300 Gönder
curse
curse 24.08.2020 19:06
Bir de fiyatından bahsetseydiniz keşke.asıl can alıcı kısım orası.steam diyorduk,fiyatlar uygun olur.oradada neredeyse konsol fiyatına.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yakuza: Like a Dragon için yeni bir fragman yayınlandı
İlginizi Çekebilir