Yakuza Like a Dragon PS5 için geliyor ama..

Ersin Kılıç 29.09.2020 - 14:27
Yakuza Like a Dragon Playstation 5 için duyuruldu fakat PS4 için alanlar kayıt dosyalarını yeni nesil versiyonuna taşıyamayacak.

Yakuza Like a Dragon Playstation 5 için duyuruldu. Geçtiğimiz Ocak ayında, tam tarih vermek gerekirse 16 Ocak 2020'de Playstation 4 için çıkan Yakuza Like a Dragon, Playstation 5 versiyonu ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Yakuza Like a Dragon'un PS5 versiyonu duyuruldu

Sega yaptığı açıklama ile oyunun Playstation 5 sürümünü duyurduğu gibi mevcut PS4 sürümü hakkında da bazı açıklamalar yaptı. Öncelikle Yakuza Like a Dragon oyununu Playstation 4 için fiziksel olarak satın alan oyuncular oyunu Playstation 5 üzerinden de oynayabilecek. Bu noktada kayıt dosyaları ile ilgili malesef üzücü bir haber geldi. Yapılan açıklamaya göre kayıt dosyalarınızı ise Playstation 5 sürümüne aktaramayacaksınız.

Daha önce Marvel's Spider-Man oyunu için de benzer bir açıklama gelmiş ve kayıt dosyalarının yeni nesile aktarılamıyor oluşu eleştirileri de beraberinde getirmişti. Anlaşılan geçiş oyunlarında kayıt dosyaları konusunda hep benzer açıklamalar ile karşılaşacağız gibi duruyor. Yani Playstation 4'te aldığımız oyunları Playstation 5'te kullanırken bu oyunlara yeniden başlamamız gerekecek gibi duruyor. Son olarak Yakuza Like a Dragon'un PS5 için Mart 2021'de çıkacağını da hatırlatalım.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 18:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.09.2020 18:40
iyi hoş da oyunun ana olayı kasmak üzerine hatta diğer yakuzalara göre daha bile fazla bu karakter kasma olayı. Ben niye en başından başlayayım ki ? Bari oyunu bitirenler için ps5de başarımlarımıza göre new game+ seçeneği verilseydi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yakuza Like a Dragon PS5 için geliyor ama..
İlginizi Çekebilir