Yarın, Borderlands 3 için canlı yayın etkinliği düzenlenecek

Ahmet Özçilingir 30.04.2019 - 11:23
Borderlands 3'ün oynanış görüntüleri sonunda geliyor

Gearbox Software, Borderlands 3 için düzenlenecek ilk canlı yayın etkinliğini duyurdu. Borderlands 3, 1 Mayıs'ta düzenlenecek canlı yayında oynanacak. Borderlands 3'ün ilk uzun oynanış görüntüleri, oyunseverlerin beğenisine sunulacak.  Twitch'te düzenlecek canlı yayın etkinliği 1 Mayıs Türkiye saati ile 20.00'da başlayacak. Canlı yayın Borderlands Twitch kanalında gerçekleştirilecek. 

Yarın, Borderlands 3 için canlı yayın etkinliği düzenlenecek

Yarın akşam gerçekleştirilecek olan canlı yayında, Borderlands 3'ün merakla beklenen oynanış videosu dışında 2K Games ve Gearbox'ın da özel bir sunumu olacak. Oyunun yeni oynanış mekaniklerinin de tanıtılacağı canlı yayın etkinliğinde geliştirici ekibin de yer alması bekleniyor. Borderlands 3, 13 Eylül 2019'da PC, PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanacak. Borderlands 3, PC tarafında Epic Games Store'da satışa sunulacak.

2K Games Başkanı David Ismailer Borderlands 3 için şu açıklamayı yapmıştı: “Borderlands, oyun tarihinin en çok bilinen ve şöhretli oyunlarından biridir. Ortağımız olan Gearbox’ın sadece Borderlands oynayan milyonlarca oyuncuyu değil, aynı zamanda yeni nesil oyuncuları da bu evrene dahil etmek için yaptığı çalışmalar sebebiyle gurur duyuyoruz.” dedi. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 00:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yarın, Borderlands 3 için canlı yayın etkinliği düzenlenecek
İlginizi Çekebilir