Yeni Adam Sandler filmi Hustle fragmanı yayınlandı

Emir Özkayalar 11.05.2022 - 17:14
Uncut Gems ile birlikte başladığı dramatik yolculuğuna bir yenisi daha ekleniyor. Yeni Adam Sandler filmi olan Hustle’ın fragmanı yayınlandı.

2019 senesinde Netflix’te yayınlanan ve bolca övgü toplayan Uncut Gems filminin ardından, Adam Sandler drama serisini devam ettirmeye kararlı gözüküyor. Komedi filmleriyle ün kazanmış olan oyuncu, Hustle filmi ile bir dramatik role daha imza atacak. Hustle, bir basketbol draması. Adam Sandler Hustle’da, Philadelphia 76ers’ın şansız scout’u Stanley Sugerman’ı canlandıracak.

İspanya’da keşfedilmemiş bir yetenek ile karşılaşacak olan Sugerman, ekibinin onayı olmadan bu yeteneğin profesyonel olması için adımlar atmaya başlar. Bu sayede kendi kariyerini canlandıracağına inanır. Sugerman’in kanatları altına aldığı oyuncu, NBA starı Juancho Hernangomez tarafından canlandırılan Bo Cruz’dur. Geçtiğimiz günlerde Netflix’in resmi Youtube hesabından yeni Adam Sandler filmi Hustle’ın fragmanı yayınlandı. 

Yeni Adam Sandler filmi NBA yıldızları ve koçlarıyla dolu olacak

Adam Sandler Entertainment Weekly’e verdiği röportajda, Bo Cruz’un rolünü kimin oynayacağını Zagar, filmin yazarı Will Fetters ve kendisinin karantinada karar verdiklerini açıkladı. Seçmeye katılan basketbolcuların videolarını izlerlerken, Juancho Hernangomez’in çok doğal olduğunu fark ettiklerini ve rol için en iyi tercih olduğuna karar verdiklerini açıkladı.

Yeni Adam Sandler filmi Hustle fragmanı yayınlandı

Adam Sandler: “Juancho’yu izlerken gerçekten çok yakın hissettim. Bana aileden birisiymiş gibi hissettirdi. Onun için seçmelere katılmanın ne kadar az şey ifade ettiğini fark ettim ve bu beni çok şaşırttı. Sanki bir an önce buradan çıkıp antrenmana gitmem gerekiyor der gibiydi. Bizim de aradığımız bu doğallıktı. Yanına gidip konuştum. 

 -harika bir iş çıkardın 

+ Oh! Gerçekten mi?

-Evet müthiştin 

+Teşekkür ederim 

Gibi bir konuşma gerçekleşti ve soru sormadan hemen filme dahil oldu” dedi. Aynı zamanda Hustle filminin NBA oyuncularının ve koçlarının görüntüleriyle dolu olacağını ekledi. Jeremiah Zagar’ın yönettiği Hustle filmi 8 Haziran’da Netflix’te yayında olacak.  

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 21:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Adam Sandler filmi Hustle fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir