Yeni bir sanal gerçeklik arcade salonu açılıyor

Alperen Yüksel Altuğ 25.01.2016 - 13:32
Jeton olacak mı acaba?
Sanal gerçeklik teknolojisnin ilerlediği ve artık günlük yaşantımız için hazır hale geldiği şu dönemler içerisinde, bir yenilik daha bizlerle buluşuyor. Aslında bu durum için tam olarak bir yenilik diyemeyiz.

Özellikle 90'lı yıllara baktığımız zaman var olan atari salonları yani arcade salonu da diyebileceğimiz mekanları hatırlayan var mı? Esrarengiz bir ortama sahip olan salonlar, genellikle göz gözü görmeyen loş ışığa sahip olduğu için ön yargılı bakılırdı. Fakat, içeriğe girdiğiniz zaman ki oyun deneyimi ile jeton üstüne jeton alıp, bir kumar makinası haline gelen arcadeler; yeni nesil teknoloji olan sanal gerçeklik ile bir araya geliyor.

Starbreeze tarafından yapılan duyuru ile, bu yaz mevsimi ile birlikte Los Angeles'ta sanal gerçekliğe dayalı bir arcade salonu bizlerle buluşacak. İlk olarak The Walking Dead yapıtının sanal gerçeklik sürümü oynanabilir olsa da, ilerleyen zamanlarda oyun sayısının artacağı da belirtildi. Sanal gerçeklik cihazlarındaki pahalılıkları göz önüne alırsak, bu tip ortamların ülkemizde de açılacağı ve yaygınlaşacağı değişmez bir gerçek diyebiliriz.

Yeni bir sanal gerçeklik arcade salonu açılıyor
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 11:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
SinHa
SinHa 25.01.2016 16:31
hayalini kurduğum projelerden biri umarım fazla dillenmez :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.01.2016 13:37
Yav açıcazda siz yine fazla reklam etmeyin :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni bir sanal gerçeklik arcade salonu açılıyor
İlginizi Çekebilir