Yeni Call of Duty Warzone oyunu bu yıl tanıtılacak

Batuhan Bolat 25.04.2022 - 17:54
Activision yeni Call of Duty Warzone oyunu hakkında bu yıl tanıtılacağı haberini verdi. Yeni Call of Duty: Warzone, Warfare ile beraber geliştirilecek.

Activision, yeni Call of Duty Warzone oyunu hakkında geliştirilmekte olduğunu ve bu yıl içinde açıklanacağını resmen onayladı. Activision'ın yatırımcılar için 2022 ilk çeyrek finansal sonuçları raporu bizlere bazı detaylar hakkına bilgi verdi.

Yeni Call of Duty Warzone oyunu Modern Warfare 2 ile birlikte geliştiriliyor!

Duyuru, Activision Blizzard'ın 2022 1. çeyrek mali raporlarının bir parçasında ortaya çıktı. Yeni Warzone'un yeni bir Modern Warfare olan bir sonraki Call of Duty oyunuyla birlikte sıfırdan inşa edileceği iddia ediliyor.

Activision yatırımcılara yaptığı açıklamada, yeni Warzone lansmanını tam olarak ne zaman göreceğimiz ve mevcut oyundan ne kadar farklı olacağı konusunda oldukça temkinli açıklamalarda bulundu. Aynı şekilde yeni Warzone'un mevcut Warzone'dan herhangi bir içerik veya satın alma öğelerini içerip içermeyeceği konusunda da hiçbir açıklama yapılmadı.

Yeni Call of Duty Warzone oyunu bu yıl tanıtılacak

Activision aynı zamanda 2022 yılında Call of Duty satışlarının yıldan yıla nasıl düştüğünü de belirtti. Geçtiğimiz ay Activision, Warzone'u mobil cihazlara getireceği konusunda resmi açıklamada bulunmuştu. Activision, yeni Modern Warfare oyunu hakkında bir devam olarak adlandırdığı ancak bir sonraki Call of Duty Warzone oyunu hakkında "yeni bir deneyim" olarak nitelendirildiği görüldü. Yeni Warzone hakkında tamamen yeni bir oyun mu yoksa mevcut Warzone oyunu için büyük bir güncelleme mi olacağı henüz belli değil.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 12:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2022 00:43
Sadece duyuru değil, aynı zamanda bu sene CoD: MW 2 ile birlikte çıkış yapacak zaten. Satış rakamındaki düşüş konusu ise Vanguard'ın analizinden alınan bir örnek. Activision Vanguard'ın oldukça başarısız olduğunu daha önce de kabul etmişti. Aynı zamanda MW 2'nin de çok üst seviye olacağını açıkladı.
AhmedT
AhmedT 26.04.2022 20:38
Ben Activision'a güveniyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2022 13:39
Üzücü tarafı bütün silah skinleri, geliştirmelerinin yani vaktimiz eforumuzun çöp olacağı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Call of Duty Warzone oyunu bu yıl tanıtılacak
İlginizi Çekebilir