Call of Duty: Warzone mobil sürümü resmileşti

Emre Ozan Şirin 11.03.2022 - 18:36
Activision, oynaması ücretsiz battle royale oyunu, Call of Duty Warzone mobil versiyonu için açtığı yeni ilan ile oyunun çıkışını resmileştirdi.

Call of Duty web sitesindeki bugün açılan bir iş ilanı ile serinin battle royale oyunu Call of Duty Warzone mobil sürümü üzerinde çalışıldığı resmi olarak ortaya çıktı. Bu sürümün varlığı ilk olarak geçtiğimiz sene Youtuber Tom Henderson tarafından iddia edilmiş, ancak resmi olarak onaylanmamıştı.

Warzone mobil sürümü üzerinde 2021'den beri çalışılıyor

Call of Duty: Warzone mobil sürümü resmileşti

İlanda "Call of Duty: Warzone'un heyecan verici, akıcı ve geniş ölçekli aksiyonunu oyunculara sunacak yepyeni bir AAA mobil tecrübe.” olarak lanse edilen oyun için ağ yazılımcıları, kullanıcı arayüzü tasarımcıları ve ürün yöneticisi gibi çeşitli pozisyonlarda alım yapılacağı açıklandı. İlanın ortaya çıkışı ardından Activision tarafından geçen yıl satın alınan Beenox, Activision Shanghai ve Digital Legends'ın da 2021 boyunca yeni Call of Duty mobil oyunu üzerinde çalıştığını doğruladı. Geçtiğimiz Ağustos ayında Activision, Call of Duty serisine yeni bir oyun geliştirmek için kurulan Solid State adlı dahili bir mobil oyun geliştirme stüdyosunun kurulduğunu doğrulamıştı. Uzun bir süredir çeşitli detayları ile kendini hissettiren ve nihayet resmileşen mobil sürümün çıkış tarihi henüz netlik kazanmadı.

Activision, Call of Duty Warzone'u 2020'nin Mart ayında piyasaya sürdü. Yayıncının paylaştığı verilere göre oyun konsollarda ve PC'de 100 milyondan fazla oyuncuya ulaştı.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 05:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.03.2022 12:20
Call of duty mobile bitiyor mu yani? Warzone cross mu olacak?
MK Okuru
MK Okuru 13.03.2022 16:53
Nebiliyim abii
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Warzone mobil sürümü resmileşti
İlginizi Çekebilir