The Cloverfield Paradox filmi Netflix üzerinden yayınlandı

Ersin Kılıç 5.02.2018 - 11:05
Filmin duyurulması ile yayınlanması bir oldu

Cloverfield serisi özellikle tarzı ve farklı hikaye örgüleri ile dikkat çeken bir film serisi haline geldi. İlk filmde New York'a saldıran devasa bir yaratık işlenmiş, 2. filmde ise komplo teorileri ile birlikte aslında dünyanın nasıl çivisi çıktığını görmüştük. Uzun süren dedikodulardan sonra, adı sanı belli olmasa da Netflix'te yayınlanacağı daha geçtiğimiz hafta açıklanan Cloverfield filmi bugün itibari ile yayınlandı.

Yeni Cloverfield filmi yayınlandı!

Evet, filmin ilk fragmanı ve duyurusu Super Bowl sırasında geldi ve hemen sonrasında filmin Netflix üzerinden yayınlandığı açıklandı. J.J.Abrams imzasını taşıyan serinin 2. filmi de duyurulduktan 1 ay sonra gösterime girmişti. Açıkçası serinin bu tarzını oldukça sevdiğimi de söylemeden geçemeyeceğim.

An itibari ile Netflix'te yayınlanan The Cloverfield Paradox'un ilk fragmanına baktığımızda ise gerilimi yüksek bir filmin bizi beklediğini görüyoruz. Filmin yayınlanan konusu ise şu şekilde; Savaşın eşiğinde, bir gezegenin yörüngesinde dolaşan bilim adamları, enerji krizini çözmek için bir cihazı test ederler ve sonunda karanlık, alternatif bir gerçeklikle karşı karşıya kalırlar.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 21:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.02.2018 13:50
cloverfield serisinin 1. filmini izlemiştim ama 2. filmin fragmanini izleyince 1. filmdeki canavar nerede dedim. açıkçası hiçbişi anlamadım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.02.2018 22:53
Özellikle ikinci filmi efsanedir. İzleyin, izlettirin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Cloverfield filmi yayınlandı!
İlginizi Çekebilir