Yeni Contain Oynanış Videosu

Tunay Şahin 28.11.2023 - 21:05
Türk oyun geliştirme firması SinginGiant, Yeni Contain oynanış videosunu "İşler biraz şekillenmeye başladı" başlığı ile yayınladı. Gerçekten de öyle olmuş.

SinginGiant, bugüne kadar gördüğümüz en iyi yerli oyunladan biri ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Yeni Contain oynanış videosu, FPS türündeki yapımın görev bölgesini ve birçok detayı gösteriyor.

81 Saniyelik Yeni Contain Oynanış Videosu

SinginGiant'ın yayınladığı "Things are starting to take shape a little" adlı videoda, önümüzdeki günlerde kapalı beta ve ardından erken erişime açılmasını beklediğimiz yapımın ışıklandırma, sis ve yağmur efektlerini çok net bir şekilde görebiliyoruz. Oyunu övmek amacımız olmasa da gördüğümüz grafik ve oynanış bizi çok etkiledi dersek yalan olmaz.

Contain, Rainbow Six benzeri görevleri andıran bir şekilde öncelikle PC platformu için yayınlanacak. Ancak yapımcı şirketle konuştuğumuzda, konsol platformları için de gelecekte sürümlerin olabileceğini öğrendik.

Contain ön inceleme yazımızda oyun hakkında çok daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

Unreal Engine 5 kullanılarak geliştirilen Contain, oyun motoronun sunduğu tüm nimetlerden fayfalanıyor gibi görünüyor. Bu nedenle oyundan, güçlü bir grafik motorunun tüm avantajlarını bekleyebiliriz muhtemelen.

81 Saniyelik Yeni Contain Oynanış Videosu

Geliştirici ekibin uzun süredir oyun sektöründe olmasından ötürü, yapımın oyuncuların isteklerini doğrudan karşılayacağına da inanıyoruz. Özellikle Steam'in kur ayarından sonra yerli oyun firmalarının da tercih edileceğini ön gördüğümüz için, Contain Türk Oyun Sektörü'nde bir dönüm noktası olabilir.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 09:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.11.2023 11:37
bu tip türk oyunlarında ki ana problem oyunlarda kullanılan assetlerin ya da modellerin yeterli optimizasyonunun olmamasından kaynaklı fps problemleri oluyor. internetten bulduğu alelade bir modeli 3m poligonlu haliyle oyuna koyan yapımcıları gördüm.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.11.2023 12:07
oyun cidden iyi duruyor. umarım başarılı olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.11.2023 07:32
metro exudus tarzı oyunlar başımızın tacı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.11.2023 00:07
senaryo modu olacak mı?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Contain Oynanış Videosu
İlginizi Çekebilir