Yeni Doctor Strange filmi için komik paylaşım

Burak Bahar 2.04.2021 - 12:58
Bruce Campbell Twitter üzerinden merakla beklenen Yeni Doctor Strange filmi; Doctor Strange in the Multiverse of Madness'ın senaryosunu paylaştı.

Evil Dead serisinden Ash Williams rolünden tanıdığımız Bruce Campbell, merakla beklenen yeni Doctor Strange filmi; Doctor Strange in the Multiverse of Madness'ın senaryosunun bir bölümünü Twitter üzerinden paylaştı.

Yeni Doctor Strange filmi

Bruce Campbell Twitter üzerinden merakla beklenen Doctor Strange in the Multiverse of Madness'ın senaryosundan bir kesit paylaştı. Yönetmen Sam Raimi ile olan dostluğu, uzun süredir devam eden işbirlikçi ilişkisi ve Sam Raimi'nin önceki süper kahraman çalışmaları (Darkman ve Spider-Man üçlemesi) mercek altına alındığında, Bruce Campbell'in filmde olması tamamen muhtemel gözüküyor.

Bruce Campbell'ın ilgili Twitter gönderisine aşağıdan ya da bağlantıdan ulaşabilirsiniz:

Yeni Doctor Strange filmi hayranları 1 Nisan'a dikkat çekti

Bazı takvimi takip eden dikkatli film hayranları 1 Nisan'a dikkat çekti. 1 Nisan şaka günü ve Bruce Campbell'ın da sabıkası bu konuda temiz değil. Geçen yıl Netflix'teki The Adventures of Brisco County, Jr.'ın devam filmi için sahte bir posterle bazı film hayranlarını kandırmıştı. Yeni Doctor Strange filmi için de aynı girişimi yapmış olabilir.

Mevcut tarih, dil bilgisi hataları ve sayfa numarası göz önüne alındığında, bunun "gerçek" bir sayfa olma olasılığı oldukça düşük görünüyor. Ama olur da gerçek olduğu ortaya çıkarsa, ikilinin bir korku filmi üzerinde çalışacak olması hayranlar için büyük bir sürpriz anlamına gelecek. Siz yine de paylaşılan senaryo kesitine çok ciddi yaklaşmayın diyebiliriz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Doctor Strange filmi için komik paylaşım
İlginizi Çekebilir