Yeni Doctor Who kim?

Merlinin Kazanı 22.03.2022 - 14:05
Hugh Grant, kendi hakkında çıkan "Yeni Doctor Who olacak" söylentilerine "buna karşı değilim" diyerek son noktayı koydu.

BBC'nin çok sevilen dizisi, yeni Doctor Who için hazırlık yapa dursun, onun kim olacağına dair söylentiler, teoriler birbiri ardına geliyor. Genel olarak üç sezonda bir değişen doktorların sonuncusu Jodie Whittaker, bu senenin sonbaharında diziye vedaya hazırlanıyor.

Yeni Doctor Who kim olacak?

Yeni gelecek Doktor'a büyük bir görev de yükleniyor. Dizinin 60. yıl özel bölümünü de o canlandıracak. Whittaker diziden ayrılmasının ardından, dizinin eski yazarlarından Russell T. Davies'in sonraki 60. yıl dönümü sezonuna öncülük etmek için geri döneceği doğrulandı. Bu, başrolde kimin oynayacağına dair spekülasyonlara da yol açtı, hatta bazıları daha önce Davies'in yazdığı bölümlerde Doktor'u oynayan David Tennant'ın bir kez daha geri dönüp dönmeyeceğini de merak ediyor.

Yeni Doctor Who kim olacak?

Ancak hayranları bu role Hugh Grant'in gelmesini istiyor ve umuyorlar. Bu konuda birçok söylenti de ortaya çıktı. Hugh Grant dün Twitter üzerinden yaptığı açıklamada buna karşı olmadığını ancak bu konuda da gerçeklik durumunun bulunmadığını açıkladı.

Jodie Whittaker'dan sonra bu rolde kimi göreceğimizi henüz bilmiyoruz. Onu son olarak bu sonbaharda yayınlanacak özel bölümde Doktor olarak göreceğiz ve yeni Doctor Who kim olacak sorusunun cevabını alacağız.

Tüm doktorların doğumu içeriğimizde, önceki doktorların doğuşuna tanık olabilirsiniz.

Sizlerin yeni doktorun kim olacağına dair fikirleriniz varsa, yorumlarda bizler ile paylaşabilirisiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 00:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
brightlord
brightlord 27.03.2022 15:32
Doctor who yaşıyor mu?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.03.2022 20:43
Kadın doktor olduğundan beri izlemiyorum. Oyuncuda sorun yok, bence oyuncu çok iyiydi. Konular hep ideolojikti sıktı beni.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Doctor Who kim?
İlginizi Çekebilir