Yeni Dragon Age yapımcısı 19 yıl sonra firmadan ayrılıyor

Ersin Kılıç 24.01.2023 - 10:41
Bioware firmasında birçok önemli projede yer alan ve yeni Dragon Age yapım yönetmenliği yapan Mac Walters, firmadan ayrılacağını duyurdu.

Bir dönemin en sevilen oyun firmalarından biri olan Bioware, özellikle Mass Effect Andromeda ve Anthem gibi oyunlar ile hayal kırıklığı yaratmıştı. Firma şu sıralar ise büyük bir beklenti içerisinde olduğumuz yeni Dragon Age oyunu Dreadwolf üzerinde çalışıyor. Uzun süredir yapım aşamasında olan oyunda yapım yönetmeni olarak çalışan Mac Walters ise firmadan ayrılacağını duyurdu.

Yeni Dragon Age yapımcısı Mac Walters, Bioware'den ayrılıyor

Tam 19 yıldır Bioware'de çalışan Mac Walters, Bioware'ın veteran yapımcılarından birisiydi. Firmanın imza attığı birçok projede yer alan Walters aynı zamanda Mass Effect 2 ve Mass Effect 3 gibi oyunlarda ana senaryo yazarı olarak da görev almıştı.

Yeni Dragon Age yapımcısı 19 yıl sonra firmadan ayrılıyor

Walters yaptığı açıklamada "Yeni bir yılla birlikte yeni maceralar da geliyor. Bazılarınızın zaten bildiği gibi, geçen yılın sonunda BioWare'den ayrılmaya karar verdim. Geçtiğimiz 19 yıl en hafif tabiriyle hayatımı değiştiren bir deneyim oldu ve bu da ayrılma kararını çok zorlaştırdı. Pek çok harika insanla çalıştım ve en muhteşem ekiplerin ve projelerin bir parçası olma ayrıcalığına sahip oldum. Tüm bunları idrak etmek çok zor ve biliyorum ki önümüzdeki yıllar boyunca bunları düşüneceğim." ifadelerinde bulunmuş.

Walters'ın ayrılık sonrası başka bir firmaya geçmediği ve sektöre ara verdiği belirtilmiş. Tabi bu ayrılığın Dragon Age Dreadwolf için ne anlama geldiği net değil, fakat projenin büyüklüğünü göz önüne alırsak çok büyük bir etkisi olmayacaktır.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 19:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.01.2023 08:36
Şu oyun çıksın artık
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Dragon Age yapımcısı 19 yıl sonra firmadan ayrılıyor
İlginizi Çekebilir