Dragon Age: Dreadwolf için kısa bir teaser yayınlandı

Ersin Kılıç 5.12.2022 - 11:27
Uzun süredir hakkında yeni haber alamadığımız Dragon Age: Dreadwolf için Bioware isme yönelik, kısa bir teaser yayınladı.

Bioware, Dragon Age gününe özel olarak uzun süredir sessizliğe gömülen yeni oyunu Dragon Age: Dreadwolf için kısa bir teaser yayınlandı.  Bu teaser videosunda oyunun adına adına gönderme yapılacak "Kim bu Dread Wolf?" başlığı seçilmiş. 

Dragon Age: Dreadwolf için kısa bir teaser geldi

Dragon Age: Dreadwolf için kısa bir teaser yayınlandı

Yayınlanan bu videoda Dragon Age: Inquisition'da oynanabilir bir karakter olan ve yaklaşan oyunda da oldukça önemli bir yere sahip olacağını bildiğimiz Solas karakterine yer verilmiş. Videoyu anlatan isim ise yine tanıdık. İlk olarak Dragon Age 2'de oynanabilir karakter olarak karşımıza çıkan Varric, videoyu anlatan kişi olmuş. Kendisi bir zamanlar Dread Wolf Fen'Harel olarak bilinen Solas'ın hikayesini bu videoda bizlere anlatıyor. Yayınlanan video ve videodaki anlatım ise şu şekilde;

"Onu Solas olarak tanıyordum, rüyalara takıntılı düşünceli bir büyücüydü ama uzun zaman önce farklı bir adı vardı - Fen'Harel, Dread Wold. Kadim Elf Yalan Tanrısı ya da tiranlığa karşı kahraman bir isyancı, hangi hikâyeye inandığınıza bağlı. Solas, Elf Tanrılarıyla yaptığı son savaşta onları hapsetti ve dünyamızı fade'in ham büyüsünden ayıran bir perde yarattı. Ama şimdi o perdeyi yırtıp dünyayı yok etmek istiyor ve onu durdurabilecek tek kişi biziz."

Dragon Age: Dreadwolf için henüz bir çıkış tarihi olmasa da, BioWare merakla beklenen RPG'nin kısa süre önce Alfa aşamasını tamamladığını, yani oyunun artık baştan sona oynanabilir olduğunu doğrulamıştı.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 06:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.12.2022 19:04
Umarım devasa haritalar yerine daha çok ilk oyundaki gibi dungeon tarzı bir harita sistemiyle gelir. Tamam ilk oyundaki kadar da küçük olmasın da en azından orta büyüklükte bir harita olsun ki böylece daha çok hikaye odaklı olur...
MK Okuru
MK Okuru 7.12.2022 19:43
kusura bakma olmaz o iş
dragon age evreninini world of warcraft gibi düşünmek lazım
bazı oyuncular özellikle oyuncu kızlar dragon age severler ve sadece bunu oynarlar
devasa harita ve roleplaying özelliği olmalıdır.300-500 saat çok ama hiçbir oyun seriside bitmeyince vakit bulunamaması normal tabi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.12.2022 16:42
son 2 dragon age çöpünden sonra umarım özüne döner oyun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.12.2022 12:19
Şu tamamda daha ortada gösterebilecekleri neredeyse bi şey yok.ne zaman çıkarki bu oyun.halen consept aşamasında ise bunlar daha çok ama çok zaman var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.12.2022 21:26
Bu bioware oyunlarini bir turlu sevemedim :(
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.12.2022 15:31
Ben engel olmak istemiyorum bu Solas amcaya. Bilakis yanında olmak istiyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dragon Age: Dreadwolf için kısa bir teaser yayınlandı
İlginizi Çekebilir