Yeni Dragon's Dogma 2 Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Tunay Şahin 1.02.2024 - 02:30
Dragon's Dogma 2, State of Play'de yeni bir oynanış fragmanıyla tanıtıldı. Oyun, PC, PS5 ve Xbox Series X|S için 22 Mart'ta çıkacak.

Capcom, State of Play etkinliğinde Dragon's Dogma 2'nin aksiyon ve dövüş sahnelerini ön plana çıkaran yeni bir oynanış fragmanı yayınladı. Fragmanda, oyunun dövüş sahneleri, gelişmiş dövüş sistemi ve çeşitli yeteneklerin zenginliği dikkat çekici bir şekilde sergileniyor.

Yeni Dragon's Dogma 2 Oynanış Fragmanı State Of Play'de Yayınlandı

Oyunun açıklamasında, "Dragon's Dogma, oyuncuların Arisen'lerinin görünümünden parti kompozisyonlarına, mesleklerine ve çeşitli senaryoları nasıl ele alacaklarına kadar her şeyi kontrol etmelerini sağlayan tek oyunculu, anlatı odaklı bir aksiyon-RPG serisidir. Şimdi, Dragon's Dogma 2'nin zengin, keşfedilebilir fantezi dünyası bu heyecanla beklenen devam oyununda sizi bekliyor" ifadeleri yer alıyor.

Dragon's Dogma 2'de oyuncular, Piyonlar olarak adlandırılan gizemli, diğer dünya varlıklarının eşlik ettiği, diğer oyuncuların sizinle birlikte seyahat ettiği kadar çeşitli ve sürükleyici bir yolculuğa çıkacaklar. Oyun, "Dragon's Dogma 2'de tüm bu bileşenler fizik teknolojisi, yapay zeka (AI) ve son teknoloji grafiklerle daha da geliştirilerek gerçekten sürükleyici bir fantezi dünyası yaratılıyor" sözleriyle tanıtılıyor.

Dragon's Dogma 2, 22 Mart'ta PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S platformları için piyasaya sürülecek. Bu, serinin hayranları için büyük bir heyecan kaynağı olmakla birlikte, aksiyon-RPG türüne yenilikçi bir soluk getirmesi bekleniyor.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 02:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.02.2024 16:16
Bazı Animasyonlarda eksiklik var birde coop neden olmaz böyle oyunlar arkadaşınla oynarsan zevkli.
MK Okuru
MK Okuru 6.02.2024 01:08
Does Dragons Dogma 2 have coop?
Like the original game, Dragon's Dogma 2 will not have multiplayer. As detailed by Dragon's Dogma 2 director, Hideaki Itsuno, during the game's most recent presentation at the Capcom showcase, the sequel will be a single-player game but it will feel like co-op due to
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2024 08:55
Değil mi? İzlediğimde ilk aklıma gelen co-op oynamak isteyenlerin olacağıydı. Bence hazırlamışlardır, çıkışından sonra talep olacaktır ve yayınlayacaklardır. Co-op olmayacak oyunlara bile ekledikleri oluyor, bu bariz ortada eklememiş olamazlar. Dünkü stüdyo değil bir araştırma yapmışlardır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.02.2024 04:03
Sonunda. Ilk oyun mukemmeldi. Bu da öyle olacak gibi duruyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.02.2024 08:46
Hadi bee
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Dragon's Dogma 2 Oynanış Fragmanı
İlginizi Çekebilir