Yeni Fortnite karakteri Robocop oldu

Murathan Özlü 14.05.2022 - 16:36
Yeni Fortnite karakteri Robocop olacak, Fortnite'ın sınır tanımayan çılgın karakter ekleme furyasının son örneği 90'lı yılların bilimkurgu kahramanı.

Yeni Forntnite karakteri, 90'lı yılların meşhur robotu Robocop'tan başkası değil, evet. Devamlı farklı oyunlar, filmler veya evrenler ile "crossover" etkinlikleri düzenleyen ve oyunculara Rick Grimes'dan Kylo Ren'e kadar hayli alakalı bir karakter yelpazesi sunan Fortnite'ın bundan önceki en yeni üyesi Scarlet Witch Wanda Maximoff olmuştu.

Yeni Fortnite karakteri popüler kültürün önemli isimlerinden Robocop oldu

Genelde Dünya Star Wars günü veya Marvel Sinematik Evreni'nin yeni filmi gibi belirli günlerde oyuna karakter ekleyen Epic Games'in aklına, Robocop'u Fortnite'a getirmek nereden esti bilinmez.  Robocop ED-209 tabancası ve LEG-209 sırtlığı ile kuşanmış olarak gelecek ve LEG-209 gerekirse yakın dövüş baltası olarak da kullanılabilecek. Robocop Paketi içerisinde satılan son eşya ise özel Lil'-ED-209 ifadesi.

Yeni Fortnite karakteri
Yeni nesile hitap eden ve popüler kültürün her ögesini içinde barındırmaya yemin etmiş Fortnite'ın, 90'lı yıllarda popüler olan ve kapitalizm, şirketleşme gibi konulara eleştiri getiren Robocop'u oyuna eklemesi ilginç. Fortnite'ın son üyelerinin arasında Assasin's Creed evreninden Ezio ve Eivor, Doctor Who, Naomi Oisaka gibi karakterler yer alıyordu.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.05.2022 01:04
Hayatımda bu kadar boş bir oyun görmedim. Bu karakterlerin de karizması yerlerde pubg de yer alarak
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Fortnite karakteri Robocop oldu
İlginizi Çekebilir