Yeni Fortnite karakterleri Chris Redfield ve Jill Valentine oldu

Murathan Özlü 25.10.2021 - 00:40
Resident Evil-Fortnite crossoverı kapsamında yeni Fortnite karakterleri Jill Valentine ve Chris Redfield oldu, Jill ve Chris ikişer skin ile birlikte oyuna eklendi.

Yeni Fortnite karakterleri, Resident Evil hayranlarının çok yakından tanıdıkları iki isim: Jill Valentine ve Chris Redfield.

İlk oyundan beri tanıdığımız ve son dönemde çıkan Resident Evil 3: Remake ve Resident Evil: Village ile kendilerini hatırlatan S.T.A.R.S. üyeleri, Fortnite Adasını zombi istilasından kurtarmaya geliyorlar.

Yeni Fortnite karakterleri belli oldu

Fortnite son dönemde "zombi" istilalarında hayatta kalmaya alışmış karakterleri bünyesine katıyor. Bunun en yakın örneği, geçtiğimiz haftalarda Fortnite'a eklenen Rick Grimes ile olmuştu. Bir kaç ay önce de Dead by Daylight-Resident Evil crossover'ı gerçekleşmiş ve büyük ilgi görmüştü. 

Yeni Fortnite karakterleri

Chris Redfield ve Jill Valentine'ın alternatif görüntüleri, Resident Evil: Village ve Resident Evil 3: Remake'den alınmış. Chris ve Jill'i tek seferde beraber veya ayrı ayrı almak mümkün.  Karakter paketlerindeki eşyalardan biri, meşhur can yenileme bitkisi Yeşil Bitki ve mavi ve kırmızı versiyonları ile de gelecek. Ayrıca orijinal RE oyunlarında oyunu kaydetmemizi sağlayan daktilo, Cızbızcı kazması (Umbrella yapımı biyosilah karşıtı bıçak) ve bir zamanlar kötülerin elinde olan Şok Sopası kazması karakter paketlerinde bulunan silah ve eşyalar.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 03:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.10.2021 08:55
Fortnite kapatılsın
MK Okuru
MK Okuru 26.10.2021 08:22
12.14 çünkü efsane oyunların karakterlerini getirerek, o karakterlerin itibarını lekeliyor. Ayrıca neden demenden belli zaten senin oyunlardan zerre anlamadığın.
MK Okuru
MK Okuru 25.10.2021 12:14
Neden.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Fortnite karakterleri Chris Redfield ve Jill Valentine oldu
İlginizi Çekebilir