Yeni Hızlı ve Öfkeli filmi İstanbul’da çekilebilir

Tayfun Kumaş 11.10.2021 - 15:34
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Hızlı ve Öfkeli” filminin yapımcılarıyla görüştüğünü söyleyerek, yeni filmin İstanbul’da çekilebileceğini belirtti.

Hayatımıza 2001 yılında Need for Speed serisinin de en popüler olduğu dönemlerde giren Fast and Furious yani Hızlı ve Öfkeli serisi, o dönemden beri dünyayı etkisi altına almıştı. Serinin son filmi olan Hızlı ve Öfkeli 9, pandemiden dolayı bir sene rötarlı olarak vizyondaki yerini almıştı. Son iki filmden sonra son bulacağı açıklanan serinin, bir sonraki filmi olan Hızlı ve Öfkeli 10, İstanbul’da çekilebilir.

Yeni Hızlı ve Öfkeli filminin İstanbul çekimleri için resmi görüşmeler başladı

 Hızlı ve Öfkeli 9 İstanbul’da çekilebilir

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, dünyanın önde gelen galeri, sanatçı, kurum ve kuruluşlarını bir araya getiren 16. Contemporary İstanbul’u ziyaret etti. 

Yaptığı basın açıklamasında ise; bu hafta başında “Hızlı ve Öfkeli (Fast and Furious)” filminin yapımcılarıyla toplantı yaptıklarını belirterek; “Yapımcıların, Hızlı ve Öfkeli’nin yeni filmini, Türkiye'de çekmek istediklerini söylediler” diye dile getirdi. Ve son olarak “Reklam filmimizden çok etkilendiklerini de söyleyerek, “Istanbul is the new cool” (Yeni gözde İstanbul)” diye ekledi. Bakan Ersoy, gereken tüm desteği ve İstanbul’u eskisi gibi canlandırmak adına gereken tüm desteği vereceğini dile getirdi. “Istanbul is the new cool” videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz!

Paul Walker’ı İstanbul’da Görebiliriz!

Geçtiğimiz dönemlerde yayınlanan haberlere göre; 2013 senesinde yaşanan talihsiz bir trafik kazasından sonra kaybettiğimiz Paul Walker’ın, yani serideki Brian O'conner’ın da seriye tekrardan döneceği konuşulmuştu. Son filmde de bu konuya dair birkaç gönderme yer alıyordu. 

Eğer açıklanan bu proje gerçekleşirse, Brian O’conner karakterini canlandıran Paul Walker’ı, İstanbul sokaklarında görmemiz mümkün olabilir. Hatırlayacak olursanız; Furious 7 çekimleri sırasında vefat eden Paul Walker’ın yer aldığı bazı sahneleri kardeşi Cody Walker canlandırmıştı. Tüm bunların yanı sıra seride yer alan Jason Statham, geçtiğimiz sene başka bir filmin çekimleri için Antalya’yı ziyaret etmiş ve çok beğendiğini dile getirecek zaman zaman Türkiye’ye tatile geleceğini belirtmişti.

Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 10:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.10.2021 14:44
trafikte ve asabi ??
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.10.2021 23:46
=) Çok zor be istanbul trafiğinde
MK Okuru
MK Okuru 13.10.2021 10:15
Bizim millet öyle değil ki bir bölümü trafiğe kapatırlar.. Oradan geçmeye çalışırlar yol vermessen çeker silahı ateşlerler insanlar bu şekilde şuan.. Adam film çekiliyor diyorsun banane kardeşim benimi oynatıyorlar diyor ben vergimi veriyorsam geçicem buradan beni ilgilendirmiyor diyo zihniyet bu..
MK Okuru
MK Okuru 12.10.2021 06:52
Tüm filmler trafiğe açık alanda çekiliyor zaten değilmi akıllı kardeşim :))Keşke hemen yorum yazmalıyım diye roket givi hedefine odaklanmak yerine biraz yazıyı okuyup ve filmlerin nasıl çekildiğinden haberin yoksa bilgi toplayıp öyle bi yazı yazsaydın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.10.2021 19:09
Başlangıçtaki gri yazıları okumadan bakınca haberi herhâlde Kültür bakanlığından biri yazdı diye düşündüm okuyunca şaşırmadım. Artık E5 trafiğine takılıp kurşunların hedefi olurlar ya da kovalamaca için taksiye binince taksici arabayı teslim edicem diyip almaz adam da kaçar.
MK Okuru
MK Okuru 12.10.2021 19:36
Amacın film çekmekse kurarsın matrix 2deki gibi otoban, efekle kaparsın arkayı, gerçekle alakası olmayan bir film çekersin dersin İstanbul'da geçiyor. Sende bir demirkubuz değilsin zaten az bassa birşey yazmazdın daha okuduğundaki ironiyi anlayamıyorsun birde bilir kişi kesiliyorsunuz, cesaret valla
MK Okuru
MK Okuru 12.10.2021 06:50
Heya zaten tüm filmlerde hep trafiğin aktığı anda çekiliyor herşey gerçek koyuyorlar kamerayı bi kaydediyorlar.Nebiçim bi düşünce yapınız varya.Daha filmlerin nasıl çekildiğinden bile bihabersiniz yazık sizin halinize.Bilmediğiniz herşeye yorum atmak moda olmuş sizde.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.10.2021 17:19
Malum TAKEN ve 007 nin bir bölümü burada çekildi ve rezillikten başka birşey değildi. Bu şekilde bir arıza olacaksa dünyada arazi bol gidip nerede ne ..... edeceklerse etsinler....
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.10.2021 10:06
En heyecanlı ff bu olur. Sahneler gerçekçi değil adeta "gerçek" olur:))))
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Hızlı ve Öfkeli filmi İstanbul’da çekilebilir
İlginizi Çekebilir