Yeni Marvel çizgi romanı judgment Day bu yaz yayınlanacak

Murathan Özlü 2.02.2022 - 17:36
Yeni Marvel çizgi romanı Judgment Day, The Eternals ile X-Men'i karşı karşıya getirirken The Avengers ekibi ise potansiyel savaşı engellemeye çalışacak.

The Eternals, X-Men ve Avenger'sı bir araya getirecek Judgment Day, Temmuz 2022'de yayınlanacak. Kitabın yazarlığını üstlenen Kieron Gillen Marvel kozmik mitolojisini tekrar yorumlamak istediğini belirtmişti. Gillen, an itibariyle The Eternals çizgi romanlarının üzerinde çalışmaya devam ederken ayrıca yeni Immortal X-Men serisi üzerinde de çalışıyor.

Judgment Day'de  The Eternals ile Mutantlar karşı karşıya

Marvel evreninin bu devasa crossover etkinliğini çizme işi ise Valerio Schiti'ye verilmiş. Çizgi romana dair Marvel'ın yayınladığı resmi açıklama şöyle:

" X-Men ölümsüzlüğü bulmayı başardı ve mutantlar dünyanın kontrolünü ele geçirdiler. The Eternals, mutantlar ile ilgili çok gizli bir bilgiyi ve korkunç bir gerçeği  keşfetti. Avengers ise Celestial ırkı ile savaşa girmiş durumda ve düşmüş bir Celestial'ın bedenini üs olarak kullanarak yavaş yavaş sırlarını açığa çıkaracaklar."

judgement Day
Açıklamanın devamında, Eternals'ın mutantlara savaş açtığı ve Avengers ekibinin, felakete yol açabilecek bu savaşı engellemeye çalışacağı belirtilmiş. Çizgi romanın başında yaşanacak savaşların ardından taraflara farklı kişilerin katılacağı ve Marvel evreni üyelerinin, karşılaşacakları en yüce güç tarafından yargılanacakları belirtilmiş.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2024 04:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.02.2022 20:25
Tüm çizgi roman evreni uydurmadır ancak eternals öylesine çakma duruyor ki keşke hiç yaratmasalardı. Ne X-men Kadar ciddi ne de avengers kadar eğlenceli ne olduğu belirsiz fantastic 4 kadar aptal karakterlere sahip gereksiz bir oluşum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Marvel çizgi romanı judgment Day  bu yaz yayınlanacak
İlginizi Çekebilir