Yeni Marvel oyunu ile tanışmaya hazır olun

Murat Oktay 4.06.2021 - 12:25
E3 yaklaşırken, firmaların listeleri de birer birer ortaya çıkıyor. 2K Games yeni Marvel oyunu ile E3'e damga vurabilir.

Oyun dünyası sızıntılar ile her zaman çalkalanıyor. Önümüzdeki E3 süreci için de birbirinden farklı ve biz oyun severleri heyecanlandırıcak söylentiler ve sızıntılar da karşımıza çıkıyor. Son olarak da 2K Games'in E3 planları ortaya çıktı. Reddit kullanıcısı Swine_flu_greg, yayıncının kendilerine göre önümüzdeki hafta E3'te açıklayacağı 2K Games'te duyurulmamış projelerin bir listesini paylaştı. Listede yeni Marvel oyunu ile birçok heyecanlandıracak başlık da bulunuyor.

Yeni Marvel oyunu E3'te karşımıza çıkabilir

Swine_flu_greg'in paylaşımında da belirttiği üzere, bu bilgilerin hepsine güveniyor olsa da direkt firmadan açıklama olmadığı için doğruluğu henüz kesinleşmiş bilgileri değil. Aşağıda sızan oyunların listesini bulabilirsiniz.

Yeni Marvel oyunu ile tanışmaya hazır olun

2K Games E3 Oyunları

  • NBA 2K22: Dirk Nowitzki bu yılın kapak sporcusu olacak.
  • Wonderlands: Bu, Tiny Tina'nın yer aldığı bir Borderlands yan ürünü olacak. Nihai isim aynı zamanda "Tiny Tina's Wonderlands" olabilir. "Multiclass-Heroes" olan diğer tüm Borderlands oyunlarıyla aynı tarza sahip görünüyor. Bu yan ürün geçen yıldan beri konuşuluyor ve E3'te açıklanması bekleniyor. Ayrıca, 2K Games daha önce Borderlands geliştiricisi Gearbox'tan yeni bir franchise'ın Nisan 2022'den önce yayınlanacağını doğrulamıştı
  • Yeni Firaxis oyunu: Kod adı CODA olan bu yapım, Marvel karakterlerini kullanan yeni sıra tabanlı aksiyon yeni Marvel oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Swine_flu_greg'in kaynağı, bunu "Marvel kahramanlarıyla XCOM" olarak nitelendirmiş. Bazı ünlü aktörler de karakterleri seslendirecekmiş.
  • Kad adı Volt: Yeni aksiyon oyunu, erken geliştirme aşamasında. Logo'su ise Fallout'un logosuna benziyormuş. Henüz ticari adı belli olmasa da kaynak kişi bu yapımı "Cthulhu, Saints Row ile tanışıyor" olarak nitelendiriyormuş. Henüz oyunun hangi firmadan çıkacağı belli olmasa da geçtiğimiz yıl Mafia oyunun da geliştiricisi olan Hangar13'ten sızan "doğaüstü unsurlara sahip bir açık dünya bilim kurgu başlığı" üzerinde çalıştıkları bilgisi, bu firmaya işaret ediyor.
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 11:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.06.2021 13:19
Rockstar dışında 2K çatısı altında hiçbir firmaya kolay kolay para kaptırmak istemem, çoğu oyuncuyu sağma derdinde, geçenlerde futbola girişecekler denilmişti, 2K'den yıllardır bir futbol oyunu gelmesini istiyordum, bu olursa almak isterim,EA rekabetsizlikten kendini daha eski mekaniklere çekiyor...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.06.2021 15:31
Su 2k e para falan kaptirmam daha bir firma bu kadar karaktersiz olabilir anca ubiden beterler
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.06.2021 14:25
Marvel ve 2K Games ne alaka??
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.06.2021 13:10
Şu hangar 13 hep bir tedirginlik :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Marvel oyunu ile tanışmaya hazır olun
İlginizi Çekebilir