Yeni Mass Effect ve Dragon Age oyunları EA Play'de olmayacak

Ersin Kılıç 2.07.2021 - 11:33
Bioware heyecanlı bekleyişimizin üzerine limon sıktı ve EA Play etkinliğinde Yeni Mass Effect ve Dragon Age oyunlarının yer almayacağını açıkladı.

Yeni Mass Effect ve Dragon Age oyunlarının duyurusu üzerinden bir hayli zaman geçti. Öyle ki geçtiğimiz yıl EA Games'in yeni nesil sunumunda oyunlara dair somut bilgiler dahi verilmiş fakat grafik motoru testlerinden ve bazı sanatsal çalışmalardan ziyade başka bir görsel ile karşılaşmamıştık. Aradan geçen bu süreyi de hesaba katınca bu sene düzenlenecek EA Play etkinliği için beklentilerimiz de tavan yapmıştı diyebilirim. Ta ki bugüne kadar...

Yeni Mass Effect ve Dragon Age oyunları EA Play'de yer almayacak

İki oyunun da yapımcılığını üstlenen Bioware bir açıklama yaptı ve adeta heyecanımızın üzerine limon sıkmış oldu. Firmanın resmi hesabından yapılan açıklamaya göre yeni Mass Effect ve Dragon Age oyunları EA Play'de malesef yer almayacak. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmiş; "Bir sonraki Dragon Age ve Mass Effect oyunlarını geliştirmek için gerçekten çok çalışıyoruz ve bu yıl Star Wars The Old Republic için heyecan verici şeyler geliyor. EA Play Live'da hiçbir şey göstermeyecek olsak da, ne olacağı hakkında bilgi için bugün 12PM PT'de SWTOR Livestream'e göz atmayı unutmayın!"

Yeni Mass Effect ve Dragon Age oyunları EA Play'de olmayacak

Evet, görmüş olduğunuz gibi EA Play etkinliğinde Bioware gibi önemli bir firma yer almayacak. Bunda muhtemelen geliştirme sürecindeki aksaklıklar ve firmadan her iki oyunda da çalışan önemli isimlerin ayrılmasının payı büyüktür diye düşünüyoruz. EA Play etkinliğinin 22 Temmuz'da düzenleneceğini de hatırlatalım.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 22:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.07.2021 19:36
Yav bu nasıl başlık ben de sanıyorum ki oyunlar EA Play e gelmeyecek
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Mass Effect ve Dragon Age oyunları EA Play'de olmayacak
İlginizi Çekebilir