Yeni Maze Runner filminin ilk fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 25.09.2017 - 10:10
Gecikmeli olarak vizyona girecek The Death Cure için ilk fragman yayınlandı

Son yıllarda bildiğiniz gibi Açlık Oyunları tarzında filmlerin sayısı oldukça arttı. Bu filmlerden bazıları gişede başarılı olurken, daha da önemlisi iyi bir film kalitesini yakalarken bazıları ise her iki yönden de sınıfta kalıyor. İşte Maze Runner serisi her iki anlamda da başarılı sayabileceğimiz filmlerden birisiydi. Özellikle ilk filmdeki gizem ve labirent unsuru filmin seyrini de oldukça yükseltmişti. Başrol oyuncusunun sakatlanmasından dolayı çekimleri geciken serinin yeni filmi ise nihayet gün yüzüne çıktı.

20th Century Fox birkaç gün önce çekim görüntülerini yayınladığı Maze Runner: The Death Cure filminin ilk fragmanını sinema severler ile paylaştı. Thomas ve arkadaşlarının macerasına devam edeceği filmin bu fragmanına baktığımızda aksiyon dozajının biraz daha arttığını görüyoruz. Daha da önemlisi Thomas artık üzerine düşen görevin iyice farkına varmış gibi de gözüküyor. 

Teen Wolf ile yıldızı parlayan ve şu sıralar American Assassin filmiyle de gündemde olan Dylan O'Brien'in başrolde olduğu filmde Kaya Scodelario ve Giancarlo Esposito gibi oyuncular dışında ayrıca Game of Thrones serisinden hatırlayacağımız Nathalie Emmanuel ve Thomas Brodie Sangster gibi oyuncular da filmde yer alıyor. Ülkemizde Labirent: Son İsyan adı ile gösterime girecek olan filmin gösterim tarihi ise 9 Şubat 2018 olacak. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.09.2017 13:42
Labirent üçlemesinin kitaplarını okumanızı tavsiye ederim. Filmlere göre çok daha başarılılar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.09.2017 12:57
Thomas'ın bu bölümün sonunda ölmesi çok kötü oldu bence.Seri de diğer arkadaşlarıyla nasıl devam edebilir emin değilim.Hollywood bir yolunu bulur heralde.Çok da acıklı öldü be
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Maze Runner filminin ilk fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir