Yeni NBA oyunu NBA All-World duyuruldu

Talha Ramazan Yüzmeç 29.06.2022 - 03:21
Niantic Pokemon GO'ya benzer bir NBA oyununu duyurdu. Oyun sıra dışı oyun içerikleriyle oyuncuların dikkatini çekecek gibi gözüküyor.

2010 yılında kurulan ve mobil oyun geliştiricisi olan Niantic, 2015 yılında Pokemon GO'yu piyasaya sürmesiyle tanındı. Ayrıca stüdyo, Nisan ayında Peridot adlı yeni bir AR oyununun duyurusunu yaptı. Tam sürümü bu yıl içinde çıkacak oyun için şirket bu oyunla yetinmeyecek ve yeni NBA oyunu çıkaracak gibi görünüyor.

Niantic yeni NBA oyunu NBA All-World’ü tanıtım fragmanıyla tanıttı

Şirket yeni çıkacak Nba All-World'ü bir tanıtım fragmanıyla tanıttı. Resmi lisanslı oyunun henüz belirli bir çıkış tarihi olmasa da Niantic’in oyunu bir süredir gizlice geliştirdiğini biliyorduk. Otuz saniye uzunluğundaki teaser, oyunun nasıl çalıştığına dair fazla bir fikir vermiyor. Sadece birkaç logo ve dünyanın dev bir basketbol oyununa dönüşmesini gösteren fragman ilgiyi üzerine çekmiş gibi gözüküyor.

Oyunun geliştiricileri Pokemon Go'yu anımsatan birkaç ekran görüntüsü paylaştı. Kıdemli Yapımcı Marcus Matthews, NBA All-World'ü 1'e 1 basketbol aksiyonu, koleksiyonculuk, moda ve daha fazlasıyla harmanladıklarını belirtti. Oyuncular, oyundaki Pokemon GO'nun PokéStops eşdeğerinde yükseltmeleri ve kozmetikleri alacak. Bu yükseltmeler, gerçek dünya basketbol sahalarını ve spor malzemeleri mağazalarını içerecek. Ayrıca oyuncular oyunda Stephen Curry ve Jayson Tatum gibi NBA yıldızlarıyla kafa kafaya mücadele edecek.

İlginizi çekebilir: Pokemon GO Hileleri 2022. Fake GPS, saati ileri alma.

Niantic belirli bir çıkış tarihi açıklamamış olsa da oyunu 2022-2023 basketbol sezonu ile başlatmayı düşündüğünü belirtiyor. Önümüzdeki sezon 18 Ekim'de başlayacak bu nedenle NBA All-World'ün o zaman civarında bir yerde çıkabileceğini düşünüyoruz. Matthews ayrıca şirketin tam sürümden önce belirli bölgelerde NBA All-World'ün beta sürümünü başlatmayı planladığını duyurdu. Hayranlar, oyunun web sitesine kaydolarak beta testçisi olmaya hak kazanıp kazanmadıklarını öğrenebilirler.

Niantic'in yeni NBA oyununun klasik basketbol oyunlarından çok uzak olacağı düşünülüyor. Örneğin NBA 2K serisi, genellikle yüksek düzeyde gerçekçiliğe ve ayrıntılara gösterilen özene sahip olmakla övünüyor. NBA 2K Playgrounds spinoff serisi, daha çok oyun tarzı ama yine de geleneksel bir spor oyununun geniş tanımı içinde yer alıyor. Ancak NBA All-World sıra dışı oyun içerikleriyle, klasik spor oyunları hakkında fikrimizi değiştirebilir. Ancak şirket için oyuna Pokemon GO'nun başarısını yansıtmak zor olacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni NBA oyunu NBA All-World duyuruldu
İlginizi Çekebilir